Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #14736 üzenetére
Kifejezetten impozáns..no nem egy 670..de azért jó
Ami különösen tetszeni fog benne, rövidebb a refnél
-3 centi (21.5cm) és 2x6 helyett 1x8 PIN betápot kér..
Utóbbi miatt nem kell aggódni, 225Wot tud felvenni
Tehát a 170W TDPből kiindulva van tartalék OChoz is.
Kérdés mennyivel tolható ki a limit és meddig boostol.
Egyébként az vicces, hogy 2-3% gyári OC már OC!4!!
Az ár nagyon jó, a gari is, már csak a kari legyen jó.. -
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #14800 üzenetére
Nem állt vissza dedikált vga-ról igpu-ra az uefi beállítás?
(#14802) kovy29 : Elméletileg igen. Pár napja olvastam,hogy bacsis csinált ilyet, windows 3.1-et frisített le win98, win2000, winxp, win7-re, s mindene megmaradt, ami a 3.1-ben is megvolt. Egyébként miért frissítesz, nem vagy megelégedve a 7-tel?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #15220 üzenetére
Jól sejtem, hogy egy csavar miatt cseréltek kártyát Vigi?
Egyébként nem hiszem , hogy a vramok sávszélessége kevés lenne, bár ahogy elnézem van benne tartalék bőven.
(#15226) radi8tor1 : Szolnok van egy nagyon jó hambis (Hambifaló a Kereskedelmi Szakközépiskola sarkán az Árkádoknál) , ott tényleg ilyen készül. De mivel diétán vagyok, így nekem is tabu az a hely.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #15227 üzenetére
Először néztem nagyot, hogy a sárga delej ugrál a 2 lábkiosztáson, aztán vettem észre, hogy a felirat eltérő, csak a szín azonos
radi8tor1: Évente 1-2X eszem én is csak, de kollégák már unják a mellettünk lévő török kajázdát és most a helyi menzát is leszavazták - én legalább 1/2 éve nem megyek oda annyira szemét kaját főznek - és ezt találták ki, gondoltam egy próbát megér.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #15264 üzenetére
Mennyire elvész a kártya a hűtőhöz képest. Nem hinném, hogy bekavar a cpu hűtésbe. Egy ventivel is nézted a hőfokokat, véleményem szerint nem emelkedne sokat. GPU tuninghoz kellett plusz fesz? GPU VRM-ek milyen hőfokokat mutatnak?
(#15261) smiti : Ezért szoktam közvetlen eladás előtt még egyszer kipróbálni mindent. Az ördög nem alszik.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
addikt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #15307 üzenetére
Erre akartam válaszolni, de valahogy kimaradt. Nem kell csodálkozni a Gigák jó tuningján, megfelelő verziót választva ugyanaz van, mint a 670nél. +1 fázis, bitang hűtés. A PHs tesztdarab is megfutotta simán az 1250/7000t. Jobb, mint az SSU..
Mármint alaphelyzetben értem, 1137 vs. 1150 boost, az OC ugye mindig lutritéma. -
embe
nagyúr
válasz Vigneau #15486 üzenetére
Na egyszer lehet rálesek majd. Lehet benne azt állítani, hogy én döntsek arról, hogy engedem-e a tűzfalon keresztül, vagy dönt helyettem?
Más : w7-ben be lehet állítani, hogyha valahol a neten belefútok egy email címbe, akkor az alapértelmezett email kliensként a Gmail-t indítsa el? Az "alapértelmezett programok" között nem találom ezt a lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #15523 üzenetére
Úgy néz ki sikerült!
Most már én sem vagyok idegbeteg, meg smitiné-t sem kerülgeti az infarktus.
(#15524) embe - Milyen mozgolódásra gondolsz? Már eldőlt régen, hogy marad.
(#15520) radi8tor1 - Igen újonnan vettem a lapot.
Csak most már megint nem a legjobban mutat majd a böszme házban.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #15526 üzenetére
Ne is mond! Eléggé sokkos voltam úgy hirtelen. Sosem kerültem még ilyen kellemetlen helyzetbe, soha-semmi probléma nem volt még a portékáimmal.
Meg ugye benne volt a pakliban hogy nem lesz jó, s 35k minusz az nem nagyon hiányzott volna.
De ennek örömére bedobok egy pohár pálinkát!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest