Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz smiti #38927 üzenetére

    Én is mindig bőven a bolti áron alul dolgoztam, és volt olyan spúr fhillábhaszó aki közölte, hogy csak akkor fizet ha számlát adok. Mondom számlával 16 anélkül 4 ezer. Mert ha számlázunk, akkor rögtön céges történet lesz, és akkor már az árat sem én szabom, főleg egy vasárnap délutáni kiszállásnál.
    Hát akkor ő nem fizet, neki mindegy, hogy 4 vagy 16 ezerről adok számlát, de 4 ezret ad maximum... nem lettünk nagy barátok, később még próbált hívni, de közöltem, hogy előbb letesz ide az asztalra, 7000ft-ot, amit én elrakok és utána indulunk nulláról. Kérdi, hogy miért? Mondom 4000 múltkorról, 3000 meg a kamata annak és a mostani bizalom. Erre elkezd velem ordibálni, hogy takarodjak a házából :D Megjegyzem újépítésű ház, új SUV a lehajtón, nagyképernyős tv stb.

    De mondom sok storym van sajnos.
    Persze jó kimenetelűek még több :)

    Az emberek javarészének fogalma sincs milyen árak vannak. Miután az ember egész délután ott ült, ment a czigánykodás 500-1000ft(!)-okon, meg a szájtátás, hogy egy féldélután után, hogy nem érem be egy doboz sörrel, pláne ha még alkatrészt sem hoztam, aminek amúgy nyilván mennyit engedek a feléből, miután a számláját persze eltenné és persze garancia is legyen rá.

    Jó sok évig szerencsém volt, mert garral tudtam nagykerből nagykeráron áfa nélkül vásárolni (2000-es évek), rengeteg gépet raktam össze itt a környéken, mivel házhoz szállítva telepítve, alátudtam menni a bolti áraknak, sokszor szemmel látható mértékben, és mégis még hasznom is volt :) Egy komolyabb gépen lazán volt annyi hasznom, hogy összeszerelve, házhoz víve, telepítve is bőven megérte. Meg ugye sokat tuningoltam, eleve voltak a "méregzsák" kategóriás költséghatékony konfigjaim, ez a termékvonal a kisebb pénzűeknél volt kelendő, a legkevesebb haszon ezeken volt :( de ezekből meg elég sok ment el. Meg mikor mi volt ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák