Új hozzászólás Aktív témák

  • -zolee-

    tag

    Hali. Igaz, hogy ez nem teljesen tápos kérdés de azért kapcsolódik hozzá és inkább problémamegelőzés céljából kérdeznék. Nos van nekem 2db 12cm -es Raidmax ventim és az a gond velük, hogy 12V -on hangosak voltak. Jó, mondom nincs gond megoldjuk. Fogtam egy sima Y tápelosztót és az egyik végén megcseréltem a sárga-piros vezetéket így ugye 12V helyett 5V -ot kaptam. A hátsó ventit rákötve megy is szépen hangtalanul, csakhogy a ház elejében lévő ventinek valszeg magasabb az indítófesze mert 5V -on nem indul. Gondoltam, hogy akkor adok neki 7V -ot azzal mér mennie kellene. És itt lenne a kérdésem. Hogyan lehetne ezt kivitelezni, jó-e ez a rajz:
    [kép]
    Illetve, hogyan tudnám kihozni a 7V -ot? Mert szerintem ha egyszerre kötném rá a sárga-piros vezetéket azt nem tolerálná nagyon. :F
    Elvileg ugye a 12v - 5v cserének nem lehet semmféle következménye de a 7v -os dologban nem vagyok biztos. Jah a Tápom egy Zalman ZM360B-APS szal be vagyo biztosítva ettől fügettlenül nem szeretném kinyírni a tápomat (sem).

    [Szerkesztve]

    ''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

Új hozzászólás Aktív témák