Új hozzászólás Aktív témák

  • Csaba_20_

    őstag

    válasz fero02 #1415 üzenetére

    A ''ki tudom cserélni'' nem egyenlő a ''tudok forrasztanival'' ezt nagyon jól látod. A ''ki tudom cserélni'' azt jelenti, hogy tudom mire cseréljem ki. Azt hiszem nagyokat néztnél, ha elvinnél pl. egy autót egy szervizbe, ahol azt mondanák neked, hogy ki tudják cserélni az elektronikát, aztán rosszra cserélnék ki, mert csak a fizikai lehetőségeik adottak(forrasztópáka, krimpelőfogó, stb.), de fogalmuk sincs, hogy mire is kéne cserélniük.

    Már a legelső hozzászólásodra megírtam, hogy mit kellene tenni és kihez fordulj, hogyha ki szeretnéd cseréltetni a kondenzátorokat. Merthogy Didyman és Stol kolléga valóban ki tudja cserélni azokat.(Hogy számodra is világos legyen én ez alatt ezt értem: pontosan tudják azt is, hogy mire cseréljék) Ezek után mondtad, hogy ezt már más is megtette volna, de nincs szükséged hozzá senkire. Arra pedig, hogy biztosan jóra cseréld ki, ezek után még külön fel is hívtam a figyelmed. Az élet utána bebizonyította, hogy mégis szükséged van segítségre, mert fogalmad sincs, hogy mire kellene kicserélni. Úgyhogy legközelebb talán neked kéne figyelmesebben olvasnod és nem nekiállni fát vágni, csakmert a kezedbe kaptál egy baltát és tudsz vele suhintani és láttál már fát.

    Ha a számítógépek építésével csak annyian foglalkoznának, amennyien ténylegesen értenek is hozzá, akkor lényegesen kevesebb lenne a felmerülő probléma a fórumokon, ahogyan azok redundanciája is bizonyára csökkenne. Az pedig, hogy foglalkozom vele pontosan amiatt van, mert úgy gondolom, hogy ennek ellenére a kisérletező szellemű építőknek is ugyanúgy jár a segítség. Amennyiben pedig tudok, segítek. Ezt tettem a te esetedben is, de valamiért nem hagytad, úgyhogy rád hagytam a végén, amire egy sértődés és orrfelhúzás lett az eredménye. Te tudod... :R

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák