Új hozzászólás Aktív témák

  • tornas

    őstag

    válasz tornas #13925 üzenetére

    "Csak nagy a variancia.."

    Plusz még a "címketuningos" és a nem éppen korrektül összerakott verziók [link]. Ennek a címkéje sem nevezhető normálisnak, mert nincs feltüntetve a +5 V és a +3,3 V közös terhelhetősége.

    Ennél a verziónál meg azt írja a címkéje, hogy kétágas a +12 V-ja. Én szétbontottam egyet és nem láttam kettéosztva a +12 V-os ágat, egy helyről indult ki az összes sárga drót. Viszont kettő db +12 V-os kettősdióda (2x12A) volt benne.

    "A rájuk írt teljesítményt mondjuk kétharmadolni kellett"

    Itt van ez a teszt. Mind a két Codegen táp (350W és 400W) 330 W-nál kapcsolt le az aktív műterhelésen. Viszont ha megnézem ezt a táblázatot ugyanitt, akkor itt elsőre az ugrana be nekem, hogy azért kapcsolt le a táp (Codegen 350 W-os) 385 W-os beállításnál, mert a +5V és a +3,3 V közös terhelhetősége túl nagy volt. A 400 W-os esetében (szintén 385 W-os beállításnál) meg a +3,3 V-on túl sok volt neki a beállított 23 A, szemben a táp 20 A-rével.

    A feszek zajossága nem derült ki ebből a tesztből, pedig ennek ismerete is nagyon fontos (sőt, döntő jelentőségű) lett volna.

    Mi a véleményed?

    Más:

    Erről is mit gondolsz? Két helyen is megkérdeztem, de nem érkezett válasz. :F Szerintem meg tévedés, hogy létezett Sirtec belsős Codegen. Legalábbis a bemutatott modellek biztosan nem Sirtec elektronikásak.

    [link]
    [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

Új hozzászólás Aktív témák