Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gahen
tag
Hajdúnánáson sincs sem TV, sem internet.
..,
-
gahen
tag
Sziasztok! Egy éve van CB modem módban saját routerrel, péntek reggel óta nem volt internetem. A szolgáltató szerint nekik minden rendben. Ma reggel kijött egy technikus és ipv6-ra állítatta vissza, így újra van internet, de... így dupla NAT van és nem minden működik, vpn, ddns, kamerák.
Technikus mondta h most álltak át itt Hajdúnánás és környékén upc-ről vodafone ipv6-ra és elég sok ilyen hibához megy ma ki.
Mit tudok csinálni? Kérjem vissza az ipv4-et, ha vissza adják egyáltalán? Vagy már szolgáltató váltáson is gondolkoztam...,
-
gahen
tag
Sziasztok!
Másfél hete az internet bővítve lett 300-as csomagról 500-asra, de a letöltés sebességén ez nem látszódik. A letöltés 150-180Mb/s körül van, míg a feltöltés jön 20Mb/s helyett 22-vel.
CB modem módban ipv4-en, azután ac66u b1 router van.
Most már a routert kihúztam a modemből és közvetlen a pc van rádugva és akkor is ezeket az értékeket hozza.
Tegnap már felhívtam az ügyfélszolgálatot, náluk természetesen minden rendben. Kábel cserét javasolt és a router konfigurálását. Mondtam neki, h a pc közvetlenül a modemre kötve is csak ezeket az értékeket hozza.
Mit tudok most kezdeni?..,
-
gahen
tag
válasz gahen #117817 üzenetére
Sziasztok!
Na továbbra sem jó a sebességem, valaki hozzáértő megnézné a jelszintet, a sógorom szerint kicsi a letöltés jelszint.
letöltés: [kép] , feltöltés: [kép]
Egyébként egy ilyen osztóval van szerelve: [kép] , itt a jobb oldali megy egy hármas osztó felé a tv-khez...,
-
gahen
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest