Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz FMarci #79214 üzenetére

    Elmondom a mi két költözéses sztorinkat.

    #1 Ahova mi költöztünk ott UPC volt, aki eladta a lakást nekünk, előbb megkérdezte átvesszük-e a szolgáltatást de mivel HBO-s mindenféle extra pack volt így mondtam az nekünk nem kell. Végül mondta, hogy sztornó a dolog mert mikor kiderült, hogy az új címre nem vihetik tovább mert ott nincs UPC akkor simán le lehetett mondani kötbér nélkül.

    #2 Barátnőm még régi barátjával albérletbe költöztek és a srác nevére kötöttek előfizetést. Pár hónap után szakítottak, srác elköltözött, barátnőm fizette tovább a csekkeket, de nem az ő nevén volt az előfizetés.
    Új helyre költöztünk immár, velem volt, barátnőm próbálta lelkiismeretesen megoldani a problémát, hogy átköltöztetjük az új címre a szolgáltatást. Nem álltak vele szóba, mert nem az ő nevén van a szolgáltatás, hiába ő fizette. Nem is erőltettük, kötöttünk egy új szolgáltatást az én nevemre.
    Még azt is erőltette, hogy vigyük vissza az UPC-hez az eszközöket az albérletből, bedobozoltunk, becsomagoltunk mindent, visszavittük az ügyfélszolgálatra, hogy akkor ezt most mi leadnánk mert eljöttünk az albérletből és már nincs ott senki. Az ő részükről érthető módon nem fogadták el az eszközöket mert nem barátnőm az előfizető. Kérték az adatait, de mondtam neki meg ne adja mert a végén még őt fogják zargatni.

    Én a helyében már akkor kidobtam volna az eszközöket, de ő még próbálkozott elérni az ex-ét, hogy elpostázza neki mert rajta fogják behajtani a kötbért. Nem állt vele szóba, ezután párszor hívogatták az UPC-től hogy tartozása van (az ő telefonszáma volt beállítva) majd mindig mondta, hogy nem ő az akit kerestek és megadta a srác számát. Később az UPC kiadta a tartozást valami behajtócégnek akik szintén hívogatni kezdték és fenyegették, hogy neki kell fizetnie, ő lelkiismereti problémát csinált belőle én mondjuk kiröhögtem volna őket, végül egy pár hónap után és sokadik magyarázkodás után, hogy nem ő az akit keresnek végül nem keresték többet. Nagyon fura, hogy ilyenkr az UPC és a behajtó cég miért nem akarta megérteni azt amivel korábban ők pattintották le, mármint hogy nem ő ez előfizető.

Új hozzászólás Aktív témák