Új hozzászólás Aktív témák

  • user12

    őstag

    válasz user12 #51218 üzenetére

    Sziasztok,

    Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
    Hűségidős csomagot kötöttünk még az idén, mivel az akkor kiszemelt, újonnan vásárolandó házban is van UPC, így a csomagot magunkkal tudtuk volna vinni. Milyen a sors....a kiszemelt házat nem tudtuk megvenni, így másikat kellett nézni. Ezt sikerült is elintézni, ám itt nincs UPC. A hűségidő él, nekünk viszont költözni kell a közeljövőben.
    Mit lehet ilyenkor tenni? Sajnos nincs helybéli rokon/ismerős, aki "szívesen" átvenné a csomagot. Van valakinek ilyen ügyben tapasztalata?
    Köszönöm előre is.

    Sziasztok

    Gondoltam megosztom a tapasztalataimat a fenti, korábban írt témával kapcsolatban, hátha valakinek még hasznára válik. :)
    A dolog lényege, hogy sikerült mindenféle pereskedés, könyörgés és fölösleges cécó nélkül lemondani a szolgáltatást. Ez úgy sikerült, hogy - mint utóbb kiderült - van egy olyan, kevésbé reklámozott lehetőség a szolgáltatónál, hogy amennyiben valaki elköltözött és olyan helyre ment el lakni, ahol a szolgáltatásukat nem tudta magával vinni, úgy mindenféle jogkövetkezmény nélkül le lehet mondani a szolgáltatást - függetlenül attól, hogy van-e élő hűségszerződés avagy nem.
    Fontos, hogy a költözés tényét egy 30 napnál nem régebbi keltezésű lakcímkártyával kell igazolni. Ezt leellenőrizte az ügyintéző, valamint az azon szereplő cím alapján megnézte, hogy azon a helyen létesíthető-e új szolgáltatás, és mivel nem, így a szerződés meg lett szüntetve (a kihelyezett eszközöket természetesen le kell adni - DE!! ha ezt valaki nem tudja megtenni, adott címre adott időpontban érte megy az UPC).

    És ennyi.

    Azt kell mondjam, hogy ezen ügyintézés volt a legkorrektebb és legjobban működő, az egész több éves UPC-s partnerségem alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

Új hozzászólás Aktív témák