Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz cigam #49909 üzenetére

    Másik ok, amiért ezt erőltettem. :)
    Néztem néhány boxot ~40e körüli sávban. Manualt nem olvasgattam, első körben csak a kezelőmenüket és a képeket néztem meg (már amihez volt youtube videó).
    Ha nem upc-s boxon bukjuk a videótárt, az nem olyan nagy probléma nekem, de a sorozatfelvétel már számított volna. Mert az az egyik dolog, ami nálam számít, és ha az nincs, akkor maradhatna a Horizon box, ha majd tönkre megy a régi Cisco. Mert akkor inkább használnék egy olyan eszközt, ami "személyre van szabva". Viszont a videotár nekem nem kell, ha van HD és Dolby. :)
    A leírás némelyik gyártó esetében elég gyér, van ahol azt sem látom hány tuneres a box. Nagy részükről nem találtam magyar leírást, a google translate meg nem nagyon segít, az árukereső meg nem tartalmaz minden infót.
    Viszont ha jól sejtem, akkor van olyan box, ami jó lehet, kérdés már csak az ára és hogy melyik az. Biztosan van több is. Olyat it találtam, amin linux/android fut. Az meg gondolom eléggé testre szabható. :)
    30-40 felett már van olyan box, ami képes felvételt készíteni, megy a HD és a Dolby, Timeshift is rendesen, és a Horizonhoz képest a specifikációja 3-4x nagyobb/jobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák