Új hozzászólás Aktív témák

  • P1eTr0

    aktív tag

    Tisztelt UPC felhasználók!
    A segítségeteket kérném. Úgy néz ki, hogy leendő UPc előfizető leszek és szeretnék néhány kérdést feltenni a tapasztalattal rendelkező felhasználókhoz.
    Ahogy nézem, Fiber Power 120-as netet rendelnék. Ajánlottak hozzá Wifi-s routert, nem tudom kérjem-e. Jelenleg egy TP Link routerem van, ami Gigabit portokkal rendelkezik (ha jól tudom a WAN portját leszámítva, mert az "csak" 100-as), tehát elvileg itt lenne egy 20 mbites elméleti sebesség veszteségem. Az volna ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy megéri-e váltani a UPC által hozott routerre, vagy az sem tudja a Gigabites WAN portot (a UPC oldalán voltak ilyen wifi-s routerek, de azok nem tudták, hátha mást adnak, mint amit kiírnak...)?

    A következő kérdésem a letöltéssel áll kapcsolatban. Az információs hölgy azt mondta, hogy ha az átlag letöltésem (3 hónap alatt) eléri a 300Gb-ot, akkor lekorlátoznak... Akinek van ilyen, gyakran megesik, vagy csak riogatás? A másik, mennyire nézik, hogy honnan töltök (FTP, HTTP, torrent,magnet-es torrent)? Elvileg néha-néha simán túllépem, csak érdekel, mennyire veszik komolyan.

    Nagyjából ezek voltak a sarkalatos pontok. Sajnos a XII. kerületben csak T van, azt meg nem szeretnék, a FP120 jól hangzik, de érdekelnének a vélemények.

    Előre is köszönök minden hozzászólást.

    Üdv.
    P1eTr0

    Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák