Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Ti tudtatok szervert csinálni?
-
TazLeacher
nagyúr
Ha jól tudom itt a 90% multiba nyomja!
Én még gyakorolgatok egy kicsit, aztán lanolunk,azátn mehet a net...de nem is ez a félelmetes...
(Hanaem mi? -Monjuk egy medve... )
a lényeg, hogy amikor droppol a game...
(Látom nem csak nekem már -ez megnyugtató-, és igen, nekem is a "komolyabb" pályákon, szinte mindíg hasonlüó helyen.)
...akkor mindenkinek megáll az élet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TazLeacher #3204 üzenetére
"a lényeg, hogy amikor droppol a game... ...akkor mindenkinek megáll az élet?"
Meg! , sajnos....,de érdekes amikor először említetted akkor nekem még nem fordult elő...vagy a patch (1.1) vagy méginkább FW gyanús ! -
törölt tag
Lehet, hogy baromi rossz időben nézem ,de ez katasztrófa ....
1034 servers, 488 players
forrás : [link] -
feka007
veterán
Lehet, hogy a sok csúszás az oka, és így most kissé feledésbe merült, de nem valami népszerű a játék. Pedig nálam simán üti a Halo3-at.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #3210 üzenetére
Sajnos nemtudom ,hogy lesz e...most annyi van ,hogy epic forumon szerepel a "tracked issues" listán azaz elvileg rajta vannak a témán ...remélem sikerül megoldaniuk...persze jöhetne vmi jobb FW is,mert ez a 169-es széria nálam nagyon gyengén muzsikál...
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz #57018880 #3212 üzenetére
Ez így elég szar...én még otthon egyedül elvagyok vele, de nekiülünk 8an játszani, mindenkinek beszaggat 5 percenként egyszer, akkor az nagy móka 1 kevesebb, mint 1 percenként áll a game.
Ja, nekem is jó lennek már egy normálisabb FW, mert 74 pont kellene még a Markba a "lélektani határhoz".
Csak az a baj, hogy sem a patch-ek sem a FW-ek kiadását nem szokták nagyon elsietni. FW-ből az utolsó WHQL kijött Dec. 20-án, akkor a köv. az kb. Febr. első hete. A Bétákkal már egyszer-kétszer megszívtam...
-
Ferdzsoo
addikt
papi ne húzd magad, inkább menj! javítsd a ratiódat mert lepipáltalak...
tudod: kevés frag, de az minőségi combós... nem holmi gusztustalan minis...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz #57018880 #3221 üzenetére
heh. Nem szoktam nézni min jáccok, csak a pingem legyen jó. Bermudán amikor volt elég sokat nyomtam, meg a német szerókon. Spielplatz meg hasonlókon.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
dunc
nagyúr
Hello egy pici off ,nem tudtam megoldani a dedikalt szerver futtatását.Eladó
Ezért megy a levesbe.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eddig ennyit hámoztam ki.:
Az eredeti kiadásban (ahogy a boltban megvetted) feltétlen szükséges volt manuálisan beállítani egy csomó mindent a parancs sorba írva.
A javítás egy „része” ként a beállítások nagy részét már nem szükséges megadni. Az igazság az, hogy kárt is okozhatnak a felesleges beírások. A szoftver most már automatikusan felismeri a szükséges beállításokat a többi, pedig az .ini-fájlokban található.Ha a szervered nem látszik a keresőben, a probléma forrása a túl sok beállítás lehet, amit a parancs sorban megadtál.
Így nézett ki az “ általános” parancssor:
kód:
ut3.exe server
vCTF-Suspense?Game=UTGameContent.UTVehicleCTFGame_Content?GameMode=3?numplay=4?maxplayers=12?NumPublicConnections=12?NumPrivateConnections=0?NumOpenPublicConnections=12?NumOpenPrivateConnections=0?bShouldAdvertise=True?bIsDedicated=True?PureServer=1?timelimit=20?goalscore=5?botskill=3?AdminPassword=MyAdminPassword -login=MyGamespyLogin -password=MyGamespyPassword -unattended
A javítás kijöttélvel ez lerövidíthető erre:
kód:
ut3.exe server
vCTF-Suspense?Game=UTGameContent.UTVehicleCTFGame_Content?numplay=4?maxplayers=12?botskill=5?AdminPassword=MyAdminPassword -login=MyGamespyLogin -password=MyGamespyPassword -unattended
Igazából, ha tényleg nagyon le akarjuk rövidíteni, ennek is működnie kell.
kód:
ut3.exe server vCTF-Suspense?numplay=4?Botskill=5 -login=MyGamespyLogin -password=MyGamespyPassword -unattended
Szóval mitől lesz rövidebb a kód? Egyszerű, mégis komplikált.
A rövid válasz az, hogy a beállitások nagy része a javitás után az .ini fájlokban tárolódik. Ha tudod, mit kell megváltoztatni, akkor tedd azt és hagyd ki a parancs sorból. Amikor a szerver elindul az .ini fájlokból fogja kiolvasni a beállításaidat.
A hosszabb válasz az, hogy ezek a beállítások szét vannak szóródva az .ini fájlokban ez által egy csomó helyen kell őket szerkesztgetni. Alant pár példa, nyilvánvalóan a saját ízlésed szerint állítod őket.
-----
Old commandline setting:
- ?Game=UTGameContent.UTVehicleCTFGame_ContentNew UTGame.ini file setting:
- [Engine.GameInfo]
- DefaultServerGame=UTGameContent.UTVehicleCTFGame_C ontent-----
Old commandline setting:
- ?GameMode=3New UTGame.ini file setting:
- [not needed] - A játék felismeri ,hogy 3-ra kell állitani ha egy (játékot indít> ) UTVehicleCTFGame. más játéktípusnál is hasonlóan-----
Old commandline setting:
- ?numplay=4New UTGame.ini file setting:
- [not found] - Nem találtam a botok számát meghatározó beállitást...
-----Old commandline setting:
- ?maxplayers=12New UTGame.ini file setting:
- [Engine.GameInfo]
- MaxPlayers=12-----
Old commandline settings:
- ?NumPublicConnections=12
- ?NumPrivateConnections=0
- ?NumOpenPublicConnections=12
- ?NumOpenPrivateConnections=0New UTGame.ini file setting:
- [not needed] - A szerver autómatikusan beállitja ezekez
- ?bShouldAdvertise=TrueNew UTGame.ini file setting:
- [not needed / none found] - A szerver automatikusan hírdeti magát.Nem találtam olyan beállitást amivel ezt konfigurálni lehetne. feltételezem ezzel kikapcsolhatod a hírdetést '?ShouldAdvertise=False' ha akarod.-----
Old commandline setting:
- ?bIsDedicated=TrueNew UTGame.ini file setting:
- [not needed] - A szerver felismeri ,hogy dedikált vagy sem-----
Old commandline setting:
- ?PureServer=1New UTGame.ini file setting:
- [not needed] - Ezt is felismeri a szerver-----
Old commandline setting:
- ?timelimit=20New UTGame.ini file setting:
- [UTGameContent.UTVehicleCTFGame_Content]
- TimeLimit=20-----
Old commandline setting:
- ?goalscore=5New UTGame.ini file setting:
- [UTGameContent.UTVehicleCTFGame_Content]
- GoalScore=5-----
Old commandline setting:
- ?botskill=3New UTGame.ini file setting:
- [not found] - a botskill average-eb lesz alapból...
- ?ServerDescription=Szerverem leírása
New UTGame.ini file setting:
- [Engine.GameReplicationInfo]
- ServerName=Szerverem leírása
- ?AdminPassword=MyAdminPasswordNew UTGame.ini file setting:
- [Engine.AccessControl]
- AdminPassword=MyAdminPassword-----
Old commandline setting:
- ?GamePassword=MyGamePasswordNew UTGame.ini file setting:
- [Engine.AccessControl]
- GamePassword=MyGamePassword-----
Tessék. A parancs sorod lehet egészen rövid, amennyiben minden beállítást bevésel az .ini fájlokba.
//fontos még: A szerverednek rendelkeznie kell egy egyedi gamespy id-vel.. olyannal amit belépéskor játékosként használsz.
A tűzfal ne blokkolja az UT3 szükséges portjait //
[ Módosította: ngabor2 ]
-
dunc
nagyúr
válasz #57018880 #3226 üzenetére
Kösz rendes vagy De ezek a konzol parancsok kicsit kínaiak számomra.
Nem értem miért nem megy normálisan alapba a dedikált szeró készités?!
A Fear Combat alapba tökéletesen kezeli a dolgokat. E nélkül szeró készités nélkül nem találom vonzónak a játékot ,így nem kell..Nincs kedvem 3 órát írogatni a konzolba ,aminek ráadásol alapba müködnie kéne.
Rohadt ideges vagyok !!!! -
Ferdzsoo
addikt
Valszeg sokaknak van ezzel problémája mert nagyon kevés a 60PING alatti szeró, biztosan senkinek nem megy. Többek között nekem se, bár nálam komplikáltabb a helyzet mert nat mögött vagyok.---de prot forvardal sem ment...
remélem hamar jön egy NET patch mert ez tényleg gyatra...meg nem dedikált szerókat nem lehet favoritesbe adni az is egy vicc..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
Nincsen húdesok trükk leginkább amik itt vannak [link]
annyival egészíteném még ki amit msn is beszéltünk...
1. belépsz a játékba...kreálsz egy profilt (a szervernek) < (nekem ehhez kellett egy másik mail fiókot is )
2.UTGame.ini-ben meg keresed azokat a fontosabb beállitásokat amiket már előzőleg leírtam...ezzel spóroljuk meg a sok fölösleges paramétert pl: MaxPlayers=12
3. windows Cmd / Command line
cd Games/UT3/Binaries ahol neked az ut3.exe található
majd egészen egyszerűen a "minimális" paraméterekkel :
ut3.exe server DM-RisingSun?numplay=4?Botskill=2 -login=MyGamespyLogin -password=MyGamespyPassword -unattended
MyGamePassword=1. pontban kreált profil jelszó
MyGameLogin=1. pontban kreált profil neve
és nagyjából ennyi , tökéletesen müködik...remélem hamarosan lesz vmi 1xűbb megoldás mert szvsz ez egy átlag usernek nem rutin meló ...mondjuk már ígyis mérföldekkel jobb mint patch előtt...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nemtom mire való a Frontend...
A szervert leírtam hogyan tudod konfigolni...jelenleg ez a legjobb megoldás szerintem ,hogy mindent beállitgatni az inikben...majd minimális praméterekkel elinditani a szervert commandline-ból.
Egy ügyesebb programozónak kb egy délutánjába kerülne megcsinálni a webadmint ...de Epic szerintem ilyen gyatra eladások után inkább a konzol supportba fekteti erőforrásait...[ Szerkesztve ]
-
csusza`
senior tag
Ejj az isten áldja meg!
Fenn van XFire + UT3, de az a sz_mét XFire nem látja, hiába tallózom stb.5LET, plz?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
Max3l
tag
Valaki tudna segíteni?
2 hete letöltöttem az UT3-at, csak egy németverziót és a kampány része nem működött, amikor elindult a video kb a 4. másodpercben meg is fagyot...
Most meglett az angol verzió is, de itt is ugyanez a probléma jelentkezik, erre esetleg nincsen valami javítás?Segítésgeteket köszönöm
A munka az nem farok, így effektíve állhat napokig is
-
törölt tag
Vedd meg ...nekem 1.1 előtt és után sem volt gond a videok lejátszásával.
:
1) menj ide My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame
2) Nyisd meg UTEngine.ini
3) Változtasd meg : PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled False-ról True-ra, mentsd el ; így kell kinézzen: PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True. -
Frigo
őstag
Csak nálam szakadozik gyakran a játék ?5-6 percenként mindíg kapok egy connection lostot .Van erre valami megoldás ?
Amúgy meg fragekben gazdag új évet minden Utésnak .
-
old gray
addikt
Happy new year warriors!
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest