Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
gondolom ezzel most szinte senkinek nem fogok ujdonsagot mondani, de ezt azert erdemes megnezni. ha masert nem, a beszolasokert es a zeneert mindenkepp.
-
Alkarcsont
senior tag
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Henker2
addikt
Lehet nem ide tartozik, de ha tudtok segitsetek. Melyik választás lenne a jobb?
1. X2 3800+-os 939-es procimat lecserélni X2 4600+-os 939-es procira?
2. Megtartani az X2 3800+ 939-es procit, és venni egy brutál hűtőt a 8800GTS-re, és azt húzni?Természetesen a "több" FPS elérésének céljából
Válaszokat köszi!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Hmmz
aktív tag
válasz Henker2 #2306 üzenetére
Szerintem kb mindegy...
de inkább az intel vonalat kéne próbálgatni
[link]
Amúgy ut3-ban limitálva vagyon az fps 62,5-re, (hacsak nem állitgatod külön be),azt meg szerintem most is tudja a géped nem?[ Szerkesztve ]
Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
-
old gray
addikt
válasz Ferdzsoo #2308 üzenetére
Én is LCD-re akarok váltani, de pont az ilyen játékok miatt mint pl. az UT3, nem merek. Pedig kinéztem egy 32"-os hannspree lcd-tvt és azon filózok, hogy FPS-ekben hogy szerepelne....Ezt néztem ki: [link]
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Ferdzsoo
addikt
válasz old gray #2309 üzenetére
12ms-től lefele teljesen rendben vannak... nyugodtan vehetsz...
de nekem ez a 27"-os éppen hogy nem nagy. ennél nagyobbat folyamatos használatra nemhiszem hogy van értelme venni...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
harry
veterán
válasz Henker2 #2306 üzenetére
Szerintem egyikkel sem járnál jobban. Proci pár mhz-et számítana talán, mert ált 3800+ jól húzható, 4600 ha alig akkor ugyan ott vagy és kidobtál egy halom pénzt főleg úgy, h 939re nem is nagyon találni 4600ot - szóval ez szerintem fölösleges. VGA-t meg sztem így is lehet húzni, egy másik hűtés nem befolyásolná jelentősen. Ha cserélnél egy lapot, ramot, procit egy Core2Duo-ra az dobna rajta, de ez meg akkora összeg, hogy szintén fölöslegesnek tartom.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
hopimix
tag
Hi!
Valakinek van tapasztalata 7600gt-vel? -
Hmmz
aktív tag
Szóval akkor egy igért insta video...
[link]
Amig lejön addig elmondom annak aki nem tudná, hogy az instagib abban különbözik a többi játékmódtól hogy egyetlen fegyver van, viszont egy lövés azonnal leterít....
Egyszerünek tünik de mégsem az. Nagyon össze kell hangolni a 2 kezet hogy elt tudjál mozogni a lövések elöl, valamint jól is célozzál, ezt remekül szemlélteti a videó
Minden a 10 lövés Pontosan talál, picit se mellé...
A videón egy 2004-es nemzetek közti bajnokság van UT99-ből, dánia vs finnország, mondhatnám a 2 ország elitjei, nem kezdők...
Érdemes többször megnézni hogy felfogjuk mi is történt és miért, mert elég gyors...
Nagyjából a játékos is ennyit lát a pályán, és ez a tudás több év kockulás eredményeHF
Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
-
Hmmz
aktív tag
válasz hopimix #2313 üzenetére
Van, megy vele... bár attól függ milyen szinten szeretnéd játszani,
Ha az összes grafikai elemet teljesen minimumra veszed, és van egy jó procid, akkor nem sok helyen akad, de elég rémesen fog kinézniMottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
-
Alkarcsont
senior tag
-
Alkarcsont
senior tag
-
Alkarcsont
senior tag
-
dante3
addikt
Megjelent a teljes!!!
[ Szerkesztve ]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Hawk1979
őstag
Aki véletlenűl a Német nyelvű verziót "vette" meg annak egy kis segítség az Angolra váltáshoz....
[link] -
athomi
veterán
Az a baj ezzel a német verzióval, hogy cenzúrázott.
Gave: nálunk biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Sirandrish #2326 üzenetére
Meg a legdurvább káromkodás kb ~ 'a kutyafáját' lol ...tutti nemkéne az a verzió.
-
törölt tag
válasz Alkarcsont #2319 üzenetére
Hmmm , német klánok is kicsit előnyben lesznek...sebaj
-
old gray
addikt
válasz #57018880 #2327 üzenetére
Nekem is para volt anno vizsgaidőszakok előtt, mindig leültem "na csak egy 1/2 órácskát tolok v.mi játékot pihenésképpen" szöveggel aztán órák lettek belőle.
Vajon külföldön mikor jelenik meg? 1hét múlva jön haza két ismerősöm Svédországból, beszélek velük hogy kapható-e már arrafelé.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Sirandrish
legenda
válasz #57018880 #2328 üzenetére
de minden ehhez hasonló game így jelenik meg döjcslandba...nem értem mire jó ez..
mndjuk ezek után megtudom érteni
sajna az erdetit nem találtam de a képek még igy is magukért beszélnek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #2331 üzenetére
áá megvan..itt az eredeti
[link]Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
keIdor
titán
-
old gray
addikt
válasz Sirandrish #2332 üzenetére
Áhhh én ezt már láttam, ez a gyerek nem normális. Gyógykezelni kellene (vagy jól nyakon b.szni, hogy a monitort megfejelje).
-
Ferdzsoo
addikt
áh haggyátok már az összes ilyen meg van előre rendezve...
vicc az egész... mutassál már nekem olyan billentyűzetet amiből kiesnek a billentyűk úgy ha csapkodod előzetes felpiszkálás nélkül!...
én már utálom az ilyeneket 99%-uk megrendezet..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Ferdzsoo #2336 üzenetére
nem az a lényeg hogy megrendezett-e vagy sem hanem hogy bitang király
és amugy az ilyen 500ft-s billekből kihullik a gomb...anno NFS HP2-nál nekem is előfordult...persze én ilyeneket nem adtam neki de mégis kihullott ugyhogy az a része teljesen hihető..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem már lassan hozza a postás....
-
törölt tag
válasz old gray #2330 üzenetére
Asszem külf. nov 22-23.
Naja viszgaidősuckra oda kéne figyelni főleg ,h levok kissé maradva...:SSirandrish : Na igen a video amit linkeltél elég súlyos ..ezekután nincs min csodálkozni..szerintem.Annak a csávónak már egy elvonó kéne meg néhány pofon bár nem akarom megítélni kinek mi a jó...
-
törölt tag
válasz Unbaised-Ben #2340 üzenetére
Hát ,ha minden bokornál megáll egy limonádéra akkor érthető a Dec 7-es dátum....
erre : Bizotos egy klánban vannak és a másik szobából tolják az UT-t vagy a wowot[ Szerkesztve ]
-
Frenky87
aktív tag
Na ide is nemsokára jön majd a sok komment, hogy én már végigvittem... a beta-teszter (LOL) változatot...
Némethonból származó változat már kint van... Ez szerintem már nevetséges...ennyivel előbb lenyúlni valamit
///
-
Sirandrish
legenda
válasz #57018880 #2341 üzenetére
hát nemhinném hogy neki jó 10-12(?) évesen így lázba jönni egy gametól
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Frenky87 #2343 üzenetére
kevesen "nyulják" le a német verzsönt mert egy "butitott" szar...cenzura powaa..
-
törölt tag
válasz Sirandrish #2345 üzenetére
Előfordulhat ,h az első német UT3 modifikáció a cenzúra kiiktatása lesz..
-
Frenky87
aktív tag
válasz Sirandrish #2345 üzenetére
kommentem megírása után jutott eszembe amit mondasz...
náluk kjiött a manhunt 2?
///
-
Sirandrish
legenda
válasz #57018880 #2347 üzenetére
biztos találnak ki valamit a németek is...nemhinném hgy belenyugszanak a vérmentes övezetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.