Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Nem a reklám helye, de most a cdgalaxisnál 2000-ért hirdetik az Anthologyt, ami tartalmazza
az eredeti Unrealt és a kiegészítőt
az Unreal 2-t
az eredeti Unreal Tournament GOTY változatát
az Unreal 2004-etSzerintem ez így korrekt és megéri, ezekkel lehet is neten játszani.
Let the Zone take me if I am.
-
FehérHolló
veterán
Jelentem, ez a játék olyan, mint a biciklizés. Nem lehet elfelejteni.
3 év kihagyás után még mindig tudok 33% fölötti találati átlagot produkálni shock prime-mal és lg-vel... Kár, hogy kevés olyan szerver maradt meg, amire még érdemes járni.
Kultúrált CTF szerver már nincs, szinte az összes európai DM csak demo és TAM-ból is már csak a f00k maradt (TG, mi5 fun és társaik eltűntek).Skynet is real. It's called Google.
-
@rglaaf
veterán
válasz FehérHolló #2754 üzenetére
Ez igaz public élet majdnem teljesen eltünt már pár tam ictf servert lehet találni amin vannak még
PSN:BiZzare_0 ️
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Mostanában vettem elő ezt a remek játékot!
Ha van kedvetek esténként tolhatnánk!
braner00 kerüljétek!
-
GâLî
tag
Van még bermuda dm: ut2004://87.229.24.114:1111
Coo?!
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Az Unreal Antology packhoz úgye nem szükséges a Steam?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Brucehun
aktív tag
Mivel van több tartalma a Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition
az Unreal Tournament 2004-él?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Brucehun
aktív tag
És még egy kérdés, hogy Linux 64bit-re lehet e telepítení vagy csak a 32 bit-re?
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Ubuntu Linuxban hogyon kell telepíteni a javítást?
Valaki letutná írni a folyamatot?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
BMWFan
senior tag
-
ÁdiBá
veterán
Haverokkal úgy döntünk belevágunk a lecsóba megint.
Magyar Public Szerverünk bárki aki szereti a DM/TAM/iCTF-et szeretettel látjuk a szerverünkön.
ut2004://87.229.24.114:20180 Hungary TeamÁdiBá
-
GâLî
tag
Már alig alig játszik valaki...
Coo?!
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Kérem, hogy segítsetek. A héten rendeltem egy Unreal Anthology játékot. (CD Galaxis)
Azonban NEM FOGADJA EL A TERMÉKAZONOSÍTÓT!
Egy kulcs van, a kézikönyv hátoldalán, mely kézikönyv sarkai már igencsak gyűröttek voltak...(folyton azt írja, hogy írjam be a CD Kulcsot...)
Sem a kisbetű/nagybetű csere nem segített!
A játékot a CD Projekt forgalmazza, de ha jól tudom, épp megszűnőben vannak. Remek..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Winner_hun #2770 üzenetére
Köszi, megoldódott , az Epic/Midway nézőpontjából az 1 az egyenlő a kis L, betűvel, azaz l-el... Már telepítve is van!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
törölt tag
Újra nekikezdtem. Igazából nem is értem, miért hagytam abba pár éve. iCTF-et játszok általában, mert azt még tolják publicon. Ha valakinek van kedve hozzá, írjon. Ha lennénk legalább 10-en, bármilyen módban ellennénk
-
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy Hamachin keresztül szeretnénk játszani haverokkal, de a játékba sehol nem tudom beállítani az IP címet automatikusan a gépem IP címét állítja be a játék és sehol nem tudom módosítani.Előre is köszönöm a segítséget!
-
csibe1
addikt
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
törölt tag
játszik még valaki?
Írtok egy ip címet és már megyek is! -
FehérHolló
veterán
Honnét lehet beszerezni a 64-bites patcheket, ECE-t és hasonlókat? Mármint van olyan hely, ahol ezek össze vannak gyűjtve?
Teljesen alap játékot raktam fel újra, még az előrendelt verzió 6 CD-jéről.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz FehérHolló #2780 üzenetére
A multkor én is gondolkodtam rajta hogy x64 patch-t rakjak e fel de nem látom sok értelmét vagy van?
-
Studibugi
újonc
Sziasztok!
Van még valami élet ebben a játékban? Public serverek? TDM, dm, tam , ctf, vagy egyáltalán valami kis közösség létezik még? Régi motoros vagyok, néha elkap a nosztalgia, jó lenne pár régi játékossal összefutni, hülyülni az éterben.
azért elég vicces visszaolvasni a régi posztokat Pfff lassan 10 éve...vagy egyáltalán van valami hasonló érzést adó csak modernebb játék, ami felveszi 04-el a versenyt? Pár órát szívesen elhülyülnék. Mondjuk régen is inkább a közösséget szerettem. Tehát ez lenne a fő viszonyítási pont.
-
@rglaaf
veterán
válasz Studibugi #2782 üzenetére
El kell hogy szomorítsalak tulajdon képen a játék úgy mond kimúlt, a kegyelem döfést a clanbase bezárása adta meg neki, nálam is már csak pár szerver maradta a favoritba 1-2 ictf, 1-2 tam pár duell az a kevés kis magyar community ami volt az nincs már irc-n van még pár pickup chanel de az sem magyar szóval ennyi, majd talán az új UT talán újra beindítja az embereket
milyen nick-el toltad régen hát ha toltuk régen valahol együtt?[ Szerkesztve ]
-
Studibugi
újonc
válasz @rglaaf #2783 üzenetére
Igen, kicsit sokkoló volt, de azt is csak ma láttam meg, hogy a Clanbase megszűnt... Kicsit kiestem a dolgokból.
Szerintem téged én még BaXi-ként ismertelek Imi . Ha tévedek sorry.nincs sok időm sajna, de szívesen pötyögnék egy kicsit valamivel mostanság. Viszont tényleg nagyon kiestem a képletből az elmúlt 5 évben. Azt sem tudom kb milyen alternatívák vannak. Ja, a QuakeLive-t láttam, de az nem nyerte el annyira a tetszésem. Bár, ha lenne társaság.
-
@rglaaf
veterán
-
Studibugi
újonc
válasz @rglaaf #2785 üzenetére
Esetleg tudnál valamit ajánlani az ut-helyett, ha tényleg nem játssza már senki ?
Nekem pl a Crysis multija egészen bejött abban a pár órában, amit rászántam
Mondjuk igazából a hangulat a lényeg, ha megvan az a feeling, mint ut-ban - ha nem is olyan maga a játék - akkor jöhetnek az ajánlások. köszi! -
törölt tag
-
erer1000
őstag
valaki szokott még nosztalgiázni az UT-val rajtam kívül?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
-
erer1000
őstag
egyre kevesebb szerver van, tegnap péntek este amikor a csúcs szokott lenni, kb 70 játékos volt a teljes játékba fent.
hatalmas közösség volt régebben. hatalmas munkát fektettek ebbe egyesek, modok, pályák készítéséhez.
hogy ezt megőrizzük, elkezdtem elkérni a nagyobb oldalaktól a teljes UT file készletüket. hisz nem tudhatjuk melyik oldal fog megszűnni, vagy fogja abbahagyni az UT tartalom megosztását mert már nincs rá igény.
az alábbi oldalakra írtam rá:
ceonns
ldg
gamebanana
unrealcentral
utzone.de
beyondunreal
unrealplayground
mapraider
gamefront
gamemaps
eliteownage
greatemerald
gamewatcher
fileplanetszerencsére támogatnak, és még csak 3 oldal írt, de már 50GB anyagot küldtek
nyílván valamennyi átfedés lesz, de ez legyen a legnagyobb probléma
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
SySERR
csendes tag
Újraindult a Bermuda UT2004 DM szerver!
- Egyedi mapok
- Mindenki kedvence, a Kamikáze kombó
- És a Bermuda szerver szintén kötelező kelléke a translocatorSzerver cím: bermuda.unrealgames.hu:7777 (vagy 87.229.24.114:7777)
Igény szerint kisebb változások még lehetnek, de a hagyományokat megtartva a lényeges dolgokon nem szívesen változtatnék.
-
looser
addikt
Elnézést, tudom, nem ide tartozik, de ez a legaktívabb topic. Valaki használja a HD textúracsomagot UT & Unreal (Gold)-hoz? Megfelelően telepítettem (dx11 renderer fájlai a megfelelő helyeken és a textúrák felülírva, use s3tc=true) de sajnos ilyen "mákos" a kép, pedig már ezen is látszik, mennyire szép lenne. Valaki belefutott már ebbe? Unreal Gold GOG verzió.
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest