Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>[link]<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
LeC
addikt
válasz Winner_hun #2551 üzenetére
igy van gyertek minél többet gamelni!
De elég lett volna ezt csak egyszer belinkelni◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Kephamos
addikt
Tud valaki ajánlani valami f2f szervert, aminek nem kell cdkey, és kevesen vannak, mert a havert most fogom betanítani. Most fog először UTzni és nem nagyon vágja, hogy mi merre hány méter.
-
-
Kephamos
addikt
válasz Winner_hun #2558 üzenetére
Persze, csak növelni akartad a postjaid számát egyel
-
_calogero
tag
2500Ft-ért eladó egy (részben) bontatlan Unreal Tournament 2004 díszdoboz, melynek tartalma a 6CD és egy magyar nyelvű 48 oldalas booklet.
A doboz maga ki lett bontva, de a lemezek még nem voltak kiszedve az eredeti, leragasztott tasakjaikból, tehát több mint valószínű, hogy makulátlan állapotban vannak.
Érdeklődni e-mailben: adamsmasher@citromail.hu
vagy itt lehet: [link] -
Kephamos
addikt
válasz Winner_hun #2560 üzenetére
Gondoltam, hogy nem kapsz pézt a hszekért. Csak poénkodtam.
Mod.: Uhh, sorry, hogy újat postoltam és nem az előzőt modoltam.
[Szerkesztve] -
Kephamos
addikt
válasz Winner_hun #2564 üzenetére
Ezt már az őszi eső se mossa le rólam...
-
Kephamos
addikt
Kábé mennyi most a boltban egy UT?
-
LeC
addikt
XterNET LAN - UT 2004
Aki tud jöjjön, részletek: [link]◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Kephamos
addikt
Mennyire érdemes lebutítani a játékot, ahhoz, hogy tökéletesen lehessen játszani? A gépem: A64 3000+, 1GB RAM, Gef 6600 128MB ram. Ja és Linux alól tolom a gémet, bár nem hinnm, hogy ez befolyásolna valamit, hacsak azt nem, hogy fél óránként nincs, illetve sohasincs Critical Error.
-
LeC
addikt
válasz Kephamos #2580 üzenetére
Mindent vegyél le Normál-ra vagy Low-ra (nekem a world detail van Low-on), és pipálj ki mindent, kivéve a Dynamic lighting-ot.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
LeC
addikt
válasz FehérHolló #2588 üzenetére
nekem legujabb patchel az avg fps 84-en áll.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Fáraó
őstag
Hali! Kicsit felélesztem a topikot egy-két számomra érdekes kérdéssel.
Az UT2k4 az OpenGL-es játék, ugye? Ezért tud Linux alatt is futni, nem? Miért kell alá DirectX X.Y-os verzió akkor? OpenGL-ből tudom hogy többféle van. A DirectX X.Y-os kártyák melyik OpenGL-t támogatják? Benne van a specifikációjukban? Csak annyit tudok hogy a DirectX az OpenGL-ből ''nőtt'' ki -illetve annak egy mellékága, amit másfelé fejlesztett a Microsoft.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Kephamos
addikt
Az UT ezt írja ki, ha elindítom:
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
History:
Exiting due to error
Mindezt Linux alatt. Miért lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest