Új hozzászólás Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz fredooo #19020 üzenetére

    Az LTS rendszerek valóban stabilabbak lehetnek önmagukban, és persze hosszabb távon támogatottak. De ez a rengeteg külső tároló eléggé belerondít ebbe a képbe. Mármint hogyan lenne stabilabb ha ugyanúgy újabb - visszaportolt, külsőleg támogatott és kevésbé tesztelt - csomagokat használsz? Nyilván egy-két PPA belefér ha valami nincs bent a tárolóban, de alapból még a kernel frissítésével sem kell törődni, csak ha valódi indok van rá. Az LTS rendszer stabilitását a jól bejáratott stabil rendszermag is adja. Idővel persze adnak az LTS-ekhez újabb kerneleket az újabb hardverek támogatása miatt, de azokat tesztelik a későbbi - LTS-ek közötti - kiadásokban.
    Mivel ezek a rendszerek már öt évig támogatottak, még a PPA-kban sem lesznek hozzájuk végig friss csomagok. Ennyi idő baromi hosszú a számítástechnikában, az újabb szoftverek egyszerűen már majd nem lesznek kompatibilisek a túl régi rendszerekkel (nyilván ezért érdemes lehet újabb LTS-re váltani).
    Meg őszintén szólva nem is tudom, hogy ezt most pontosan miért írtad be, vagy legalábbis miért így. Az rendben van, hogy neked ez így bejön, de nyilván senki sem fogja mindezt utánad csinálni úgy ahogy írod, akármennyire is zseniális. Én speciel egyáltalán nem ilyen rendszert használok, márpedig a leírásod eléggé specifikusan megmondja, hogy mit is kéne csinálnom, hogy pontosan ugyanolyanom legyen mint neked (nemhogy senki másnak). :)

    (#19022) fredooo: Frankó, de az újabb nem mindig jobb vagy stabilabb. Mégis miért jó az ha a Unity mindig a legújabbra frissül? Főleg daily build??? :Y

    <-ƘƘ->

Új hozzászólás Aktív témák