Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz #16695808 #1864 üzenetére

    Értem, h nem akarsz megbántani ,de azt kell mondjam, az ubuntu -nak szokott lenni elegendő számú bug-ja, ami mindig akad, hiába jön ki újabb és újabb verzió; inkább te nem gondoltál bele, hogy 1-2 éve még netán olyan ubi verziót próbáltam, amire jellemző lehetett skype loginok közötti bug, vagy a hardverem túl gyenge hozzá (ami nagyon nagyon régi ,teszem hozzá). Avagy az ismerősöm használt túl régi win verziót, avagy a gépe neki is netán túl régi vas.

    Tehát tény és való, hogy hiába ment 1-2 éve skype-on át a cset , egy windows-osal, úgy, hogy én linuxról skype-oltam, közte és köztem a skype-os telefonálási kontakt már nem tudott létrejönni (technikailag) annak idején.

    Mindenkinek köszi a netes telefonálással kapcsolatos válaszait, tapasztalatait. Nyilván linux verzió-függő is a dolog, meg win verziótól is függ, na meg talán hardvertől szintén, és skype verzión is múlhat; szóval bőven van ok, ami miatt nem működhetett 2 éve gépemről.

    Közben ma telepitettem a skype-ot hivatalos tárolóból (mondom, egy-két éve tettem utoljára), remélem, evvel menni fog. A napokban az ismerősöm is, én is regisztrálunk rá logint és leteszteljük a telózást ratja.

    (#1862) brozy :
    A google talk ötletet köszi, de irja, h csak windowsra van. Bár a google videó-cset linux-ra is telepithető, szintén a google oldala leírása szerint; gondolom, webcam nélkül is megy avval "sima" telefonálás, ugye?

    Ami megoldaná a problémót, ha win-ről skype-olnék, csak hogy olyan ősi vasam van, hogy már nem kivitelezhető rajta az XP (a régebbi win-ek meg ennél is kiszolgáltatottabbak manapság, biztonsági rések stb). Azért ne mkivitelezhető rajta se winXP, se újabb, mert a vírusírtó, az idők során, egyik frissitésnél, elkezdett kiabálni, h modernebb hardware kell neki... :S különben nem frissul.... a tűzfalam detto... :S Szóval jó ideje már csak offline windows-ozom, biztonsági okokbol az ősi gépemen. (Linux-szal persze online is.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák