Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kpityu2

    őstag

    válasz Vesa #68787 üzenetére

    Teljesen el vagy tájolva. :D A probléma többlépéses amit te megpróbálsz összevonni, kábé ugyanazzal a stragédiával amivel az említett "tudósok" tologatják a kapufát. Már csak azt hagytad ki, hogy egyetlen ismert laborvirus se őse a Sars2-nek, tehát tuti zoonózis. Q.E.D. :D

    A levelek forrása le van irva es én is irtam: a FOIA törvény segítségével kikért emailek és Slack üzenetek. Kényes adatok kormányzati hivatalok által kitakarva. Pöcséttel.
    Jelen téma nem arról szól közvetlenül, hogy labor vagy sem. Az emlitett tudósok is leírták, hogy talán sohasem tudjuk meg.
    A probléma, hogy az emlitett tudósok befolyásukat és szakmai elismertségüket arra használták,hogy kizárjál a laboreredetet mint opciót, konteósként, laposföldhívőként megbélyegezve mindenkit aki felvetette a kérdést. Úgy látom van egy hűséges követőjük.

    Igen. Kina a hunyó. De van szerepe a dologban az USA-nak is. És ne tegyünk úgy mintha szokatlan lenne, hogy az USA kiszervez necces, ott tiltott dolgokat más országokba. És miután megtörtént a baj, az érintett USA szereplők próbálják lefedezni a hátsójukat. Erről szól a jelenlegi sztori. Amit tudnál, ha elolvastad volna a cikkeket vagy legalább megnézted volna a videót.

    Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....

Új hozzászólás Aktív témák