Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz lafaty80 #68397 üzenetére

    IMHO. 1. Vannak hullámok, de csökkenő amplitúdóval. 2. A hullámok "alja" is magasan van, azaz van egy alapszint (1%-nyi beteg mindig van), azaz a vírus folyamatosan jelen van. Erre utalnak a szennyvíz adatok, és a statisztikai felmérések (már ahol van).

    A covid elleni immunitás szintje elég magas, ami azt jelenti, hogy ritkábban jelentkezik komolyabb megbetegedés. Ráadásul a légúti tünetek enyhébbek, az egyéb tünetek meg nem feltétlen látványosak vagy éppenséggel rejtettek. (Szívizomgyulladás pl. csak biopsziával kimutatható, stb.) Szóval manapság csak "megfáznak" az emberek, vagy sokat fáj a fejük, vagy fáradtabbak, és még csak véletlenül sem kapcsolják ezt össze a coviddal. (Sokan nem is tesztelnek már, akik tesztelnek, azok gyakran rosszul veszik le a mintát, eleve az Omikron nehezebben kimutatható gyorsteszttel, PCR-re meg már végképp senki nem megy.)

    Lásd még: [link]

    #68401 koncsik :) (Amúgy egyre nehezebb sajtóorgánumot találni, ahol közlik. (Szerintem a forrás már nem publikus, csak sajtóközleményeket adnak ki zárt körben. :F ))

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák