Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz Ringman #61966 üzenetére
Jaja, egyértelmű.
Ez van. Megteszem, amit tudok és amit ésszerűnek tartok, aztán lesz, ami lesz. Teszem a dolgom és benézek ide naponta az általatok megosztott hasznos infókért.Ami még mostanában jön szembe: sokkal több a longos, mint ahányan "bevallják" (maguknak is akár).
Egyre több ilyen "á, semmiség volt, csak egy nátha" arctól hallom, hogy "semmi köze a covidhoz, de hónapok óta cseng a fülem, fájnak az ízületeim, gyakran fáj a fejem, elfelejtek dolgokat, nehezen bírom már a melót" és hasonlókat. Tudom, semmi köze hozzá, tök véletlen, hogy mindegyiküknek covid óta vannak ezek.Tényleg ötletem sincs, mit lehetne és/vagy kellene tenni, így elengedtem. És egyáltalán nem vigasztal, hogy 2020 ősztől majdnem minden pont úgy történik, ahogy megtippeltem.
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NiMH akkumulátor
- általános iskolai rendszergazda
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest