Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Ringman #58576 üzenetére

    Az ivermectint a kezdetektől rosszul kezelik. Már az 1.0-ás eredmények (Pasteur) azt mutatták, hogy SOK kell belőle. Több, mint amit tablettásan, az egész szervezeten áthajtva biztonságosan be lehet adni. Tehát az ivermectint meg kell hekkelni, hogy közvetlenül jusson a problémás sejtekhez, és ott érje el a megfelelő koncentrációt.

    Marinénje a papagájos cuccával ebből persze nem sokat ért, de nagyából ennyi van a mitológia mögött. A tablettákat, oldatot szépen oda lehet adni a férges házijószágnak, covid ellen teljesen új beviteli módszer nélkül semmi haszna. Lehet orrspray formában kéne pl egyenesen a nyálkahártyára vinni vagy hasonlók - ott meg nem biztos, hogy hatékonyabb lenne a bevált de nem reklámozott carragelose-azelasztin bázisú megoldásoknál.

    #58577: veséd rajta, de teljesen felesleges túladagolni a D-vitamint. El kell fogadnod, hogy nálad ennyire enyhe az omikron, kész. A szükséges D-vitamin-készletet az elmúlt hónapok tablettaszedésével már bevitted (többmillió honfitárssal ellentétben...), van elég. Arra készülj fel, hogy lehet tünetmentesen de benned lesz a vírus akár 2-3hétig is: ha D-vitaminnal akarsz mindenképp boszorkányűzni, én egy ilyen időszakra osztanám el az adagot, napi 30k egység ennyi idő alatt már tényleg necces lehet.
    Egyébként orrspray/orrtakarítást nem tudom csinálod-e, lehet tünetmentesség kezdete után is kellene folytatni.
    Nekem is az a véleményem kezd kialakulni, hogy orrspray-s, vitaminos prevencióval az omikron fiatalabb, alapból egészséges embereknél ténylegesen enyhíthető, ez nem a delta.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák