Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Parci #55155 üzenetére

    Persze, ezt mindenki maga dönti el.

    Ma pont linkeltem egyébként, hogy az omikron abba is rekorder, hogy bőrön, műanyag felületen meddig marad életben..

    Ha nem járnék most rendszeresen (naponta/két naponta) edzeni, akkor én is hagynám még ezt a kérdést.

    De az meg van igaz, hogy téli időszakban, zárt ablakok mellett egy zsúfolt teremben maszk nélkül mennyi az esély arra, hogy valaki folyamatos vírusterhelés mellett legyen..? Izzadó emberek tömege, folyamatosan megtörlik a szemükat, arcukhoz érnek, az eszközökhöz, verejtéket törölnek ugyanazokat a gépeket, eszközöket használják. Zárt térben, maszk nélkül.... persze, már a levegő szintjén is az aeroszolos terjedés miatt sem optimális a környezet.

    Az, hogy valaki egyszer elkapja az oké.. de amikor ilyen brutális átfertőzöttség/folyamatos fertőzöttség lesz nagy számban várhatóan most még hosszabb ideig, akkor az eseti fertőzéshez képest az is kérdés, hogy a folyamatos terheléshez nem árt az, ha az egekben vannak a számok, a védettség.

    Annyiszor félbe kellett már szakítanom mostanában az edzés tervet a covid miatt, hogy elegem volt. Tök jó átalakulásba kezdtem a terveimnek megfelelően, most egy boost-val legalább van lehetőségem felülírni.

    Max egy jó edzettségi állapot mellett, jobb tüdő, ált. egészség paraméterek mellett utána már default állapotban is jobbak lesznek az esélyeim. Ezt most így tudom és akarom bevállalni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák