Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz GypsFulvus2 #11357 üzenetére

    "Ha beüt a betegség, maradjanak otthon, és ne akarjanak kórházi ellátást."

    Ok, de akkor ezt ne csak a fiatalokra élezzük ki. Jelenleg 2 hónapja csúcson az EÜ, napi 200+ halottunk van, sok helyen a hírek szerint már dönteni kellett, kit tesznek gépre. Akik most megbetegedtek, azokra ez miért nem volt érvényes? Nyilván ők sem tartották be a szabályokat, mert valahol meg kellett fertőződnie ennyi embernek eddig is, teraszozás nélkül is! Akkor ilyen alapon én az ötletedet kiterjeszteném pl. a hívőkre is, akiknek fontosabb volt a húsvéti nagymise a zárt térben nyomorogva, mint a járvány. Vagy az antivaxer idiótákra is

    Igazság az, hogy a magyar átlag, korosztálytól függetlenül szarik az egészre. Az a fiatal, akinek a szülője értelmes, nem fog tömegnyomort generálni, mert fel van világosítva rendesen. A többi meg nem néz híreket, anno mi sem néztünk, de ha nézne is, onnan az folyik ki, hogy csodás oltási győzelem van és egyébként is "többségében idős, krónikus ember halt meg", plusz lehet menni teraszozni, a köpcös is ott sörözget a fészbúkon. Ebből levonja a következtetést, hogy rá nem veszélyes, és ha nem magyarázza el neki külön senki, hogy attól még másokat veszélyeztet, akkor ennyiben marad és ennyi infóval cselekszik.

    Megjegyzem, majd nézzétek meg a focimeccseket, ahova már nem ez a korosztály jár ki. Az is tömve lesz a 30-50-es korosztállyal és pont úgy sz*rni fognak a maszkra, ott fognak szotyit köpködni egymásra ahogy szoktak.. A magyar ember ilyen és kész. Ne generáljunk generációs feszültséget, mert pont ez a célja a törpének.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák