Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
7ER
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13129 üzenetére
Szia.
Elolvastam. Megcsináltam amit írtál de az eredmény változatlan.
Amikor beírom: mtd -r erase routfs_data
Kigyullad a sys led és gyorsan villog mindaddig amíg ki nem kapcsolom a routert.
Amikor bekapcsolom, minden változatlan.
Egyébként az eredeti állapotban a SYS-LED rendes működés alatt lassan, ütemesen villogott. Valószínűleg elkapkodtam a dolgot, mert lehet, nem is azt kellett volna ráraknom.
Miután feltöltöttem ezt a programot:
openwrt-ar71xx-tl-mr3420-v1-squashfs-sysupgrade.bin (Fájlméret:3809284) és újraindult a rendszer. A SYS-LED elkezdett villogni (mint máskor) majd folyamatos világításba kezdett. Persze, innentől kezdve már nem működött, innentől kezdve már sem a rádiósrész sem a LAN portok nem voltak használhatóak. Szóval, egyenlőre tégla.Annak idején így jártam a Linksys-el is. Persze ahoz vannak programok és a memóriát is automatikusan rendbe teszik, törlik és utána fel lehet rakni (JTAG) a programot.
Talán ott van a probléma, hogy nem tudom azt a memóriarészt törölni, aminek a helyére
feltölteném a programot. (mert gondolom nem törli automatikusan)Na és azt sem tudom, mihez milyen utasítást kell beírni.
Annyit már olvastam, hogy a bootloaderre vigyázni kell, mert különben végleges roncs lesz belőle.Tegnap erre utaltam (3.kép 17 sor): No RedBoot partition table detected in spi0.0
Valamint az 1.kép 11-12. sor: No valid address in Flash. Using fixed address.
Persze, lehet hogy tévedek, de ha nem, egyenlőre marad a böngészés.
Már annyi mindent néztem-láttam hogy teljesen összekeveredtem és zsong a fejem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest