Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7ER

aktív tag

válasz Intruder2k5 #13129 üzenetére

Szia.
    Elolvastam. Megcsináltam amit írtál de az eredmény változatlan.
    Amikor beírom: mtd -r erase routfs_data
    Kigyullad a sys led és gyorsan villog mindaddig amíg ki nem kapcsolom a routert.
    Amikor bekapcsolom, minden változatlan.
    Egyébként az eredeti állapotban a SYS-LED rendes működés alatt lassan, ütemesen villogott. Valószínűleg elkapkodtam a dolgot, mert lehet, nem is azt kellett volna ráraknom.
    Miután feltöltöttem ezt a programot:
    openwrt-ar71xx-tl-mr3420-v1-squashfs-sysupgrade.bin (Fájlméret:3809284) és újraindult a rendszer. A SYS-LED elkezdett villogni (mint máskor) majd folyamatos világításba kezdett. Persze, innentől kezdve már nem működött, innentől kezdve már sem a rádiósrész sem a LAN portok nem voltak használhatóak. Szóval, egyenlőre tégla.

Annak idején így jártam a Linksys-el is. Persze ahoz vannak programok és a memóriát is automatikusan rendbe teszik, törlik és utána fel lehet rakni (JTAG) a programot.
    Talán ott van a probléma, hogy nem tudom azt a memóriarészt törölni, aminek a helyére
    feltölteném a programot. (mert gondolom nem törli automatikusan)

Na és azt sem tudom, mihez milyen utasítást kell beírni.
    Annyit már olvastam, hogy a bootloaderre vigyázni kell, mert különben végleges roncs lesz belőle.

Tegnap erre utaltam (3.kép 17 sor): No RedBoot partition table detected in spi0.0
    Valamint az 1.kép 11-12. sor: No valid address in Flash. Using fixed address.
    Persze, lehet hogy tévedek, de ha nem, egyenlőre marad a böngészés.
    Már annyi mindent néztem-láttam hogy teljesen összekeveredtem és zsong a fejem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák