Új hozzászólás Aktív témák

  • fifticenti01

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítségre lenne szükségem.Volna 3 probléma amit nem tudok megoldani.
    1. Adott egy most vásárolt TP-Link WR1043ND V2. router. Mióta be kötöttem azóta nem ment a torrenten a feltöltés. Sikerült megoldani nyitottam portot stb. Viszont nagyon lassan csatlakozik. Digi 200/100.as netem van, ha rákötöm router nélkülakkor, kb 1-2 perc és már megy 2-4mb/s al a feltöltés viszont itt kell vagy 20 perc mire megy max 1 mb/s-al. Hogy tudom gyorsítani a kapcsolódást és a feltöltést feltolni?
    2. A router max 80mbs/80mbs le és feltöltést eredményez a speddtesten és a digi oldalán, ha kábelen van akkor megy a 240/120mbs is viszont laptop révén nem akarom folyamatosan kábellel tolni. Eddig csak 40/100.on volt, ezt sikerült 80/80-ra feltolni de tovább nem megy.

    3. A servion keresztül szeretném nézni a filmeket a laptopról (LG Tv/packard bell laptop), az előző routerrel ment rendesen de csak kábelen keresztül mert a wifi nem tudta azt a sebességet, hogy ne akadozzon. Az új routerrel viszont tudja a sebességet, de folyamatosan fel le csatlakozik 5-10 percenként van hogy 1 órát simán el megy. Kábellel is próbáltam meg wifivel is...

    Ebben a 3 dologban tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák