Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
Topikgazda
válasz favagoJoska #11152 üzenetére
Egyre nehezebb környékbeli országot találni amire mutogatni lehet hogy "van még lejjebb"
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Joe123
senior tag
Őszintén én nem nagyon látok olyan egetverő különbséget már Magyarországhoz képest.
Más lenne a helyzet, ha az ideérkező EU pénz jelentős része nem annak a bizonyos rokonságnak a magántőke alapjaiban és offshore számláin kötött volna ki.
Kb. pont így ahogy itt tökéletesen össze lett foglalva:
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
"én nem nagyon látok olyan egetverő különbséget már Magyarországhoz képest."
GDP (nominal) per capita wikiről:
Serbia
12,384$
Hungary
23,319$Nem 0-10 max 20% difi van. Hanem 90%+ Az durva difi.
Ennyit a száraz tényekről.Amit én direkte látok, hogy még mindig jönnek magyarok és amikor rákérdeztem mért akkor mert Szerbia egy shithole. Hamár EÜt hoztad fel sokkal jobbnak tartják a magyart. uh
Az IT egy baromira különc állatfaj. Jövedelm topicban is párszor ki lett tárgyalva, fejlesztőként csak anyagi oldalt nézve igazából nem érdemes NYEUba menni. Esetleg Romániába...
"de ha így folytatjuk nem kell 1 évtized és ugyanazok a meglepődések amik értek hogy a románok előznek ebben meg abban a mutatóban meg fognak történni előbb Bulgária majd Szerbia esetében is."
Bulgária nem tudom hogy jött ide de pár esetben már most is lehagytak minket, nyakunkon vannak. Pár éven belűl realitás, hogy előznek. Nagyon durva, hogy az EU legszegényebbje leszünk..
Szerbia esetén viszont bár nem lehet a FIDESZ/NER kártékonyságát, mindent ellopunkat lebecsülni, de amellé még kellene az is, hogy Szerbia csatlakozzon az EUhoz és legyen 10éves távban a magyarhoz képest +4% GDP növekedési difi. Ez még ha csatlakoznak az EUhoz is erős lenne, nehezen elképzelhető. Persze ha kicsapnak minket EUból őket meg felveszik akkor simán.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest