Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Fire/SOUL/CD #1830 üzenetére

    Hű, köszi, ez eddig eléggé bejövős! :K Nem is ismertem ezt a progit.
    Kipróbálom normálisan, nemsokára lesz rá időm, aztán visszajelzek. :)

    "TC-ben talán az megoldás lehet(ha jól értettem, amit írtál), hogy egyszerűen végigkeresed a teljes meghajtót MP3-ak után (ALT+F7 és *.mp3) aztán kiteszed a keresési eredményeket ablakba (keresési ablak jobb alsó szélén gomb). Ott ömlesztve lesz az összes mp3."
    Magát a módszert természetesen ismerem jól, de az lenne itt a lényeg, hogy CSAK azokat a fájlokat tudjam kijelölni, amik abba a bizonyos txt-be konkrét elérési út alapján ki lettek gyűjtve - az összes mp3-fájllal ugyanott vagyok, ahol a part szakad, mivel az említett programban komplett könyvtárat természetesen hozzá lehet adni, és onnan kigyűjti a zenefájlokat (nem csak mp3-fájlok lehetnek taggel ellátva).

    Na, de a lényeg, hogy kipróbálom az általad ajánlott progit inkább tényleg. :)
    Ez amúgy is sokkal komolyabbnak tűnik már ránézésre (a MusicBrainz Picard magára a tagelési folyamatra nagyon jó, csak a szofisztikált szűrési lehetőségeket nem is értem, miért nem készítették el).
    Eléggé OFF, de egyébként a WinAmp is támogat batch-szerű tagelést: jobb klikk - Send to > Auto-tag; ezzel viszont az a probléma, hogy nagyon sokszor igénytelenül feltöltött adatokat gyűjt be (szarul kitöltött infók, sokszor tapasztaltam), gondolom ez elsősorban szimplán felhasználói adatbázis, nem egy normálisan felügyelt, és innen húzza le az adatokat.
    A MusicBrainz Picard amúgy úgy működik, hogy feltölt valami "audio fingerprintet", és ez alapján veti össze a szerveren lévő adatbázissal, hogy ez vajon melyik zenefájl. Néha hibázik, de általában egész hatékony.
    Gondolom ilyesmi módon megy az általad ajánlott Helium Music Manager is. De majd megnézem a honlapján. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák