Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Mr Dini #8551 üzenetére

    Szia!

    Régebben RT-N66U-n én is használtam a stealthode binárist. Hasznos funkció, tudod ki/be kapcsolni a led-eket az on/off paraméterekkel, vagy időzíteni a be és kikapcsolást a schedule funkcióval, illetve volt sunset funkciója is, amikor a netről szedett adatokkal a napkeltéhez és a napnyugtához igazította a led-ek ki/be kapcsolását.

    Sajnos ARM-re váltáskor aztán én is nélkülözni voltam kénytelen ezt a funkciót, míg nem valaki itt a fórumon a nagy részét megoldotta a gpio paranccsal. Sajnos azonban nem tökéletes, mert RT-N18U-n hiába kapcsolom ki a led-eket, van amelyik pár perc után spontán visszakapcsol. Ezt a hibát is részben meg lehet oldani ha a kikapcsolt időszakban cron-al mondjuk 5 percenként újra kikapcsolom a led-eket, de ez elég fapados megoldás, és sajnos még így is megesik, hogy néha 1-2 percre visszakapcsol a led.

    Az én megoldásomról itt írtam.

    Régebben kutattam már ez ügyben a neten, de amit fentebb is linkeltem stealthMode bináris, sajnos nem kompatibilis az RT-N18U-val. Lefutni lefut ha indítom, de nem csinál semmit, és a status alapján is mindig inaktív a funkció.

    root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# /opt/bin/stealthMode2arm status

    stealthMode currently is not set / not enabled (LEDs are blinking)

    Use -help switch for more informations

    Aztán találtam még egy scriptet is a linskysinfo fórumon, de az is ezt írja:

    root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# /opt/bin/stealthMode.sh
    stealthMode: Router Model does not support this feature

    Viszont ezek szerint Merlinben mégis csak működik valahogy, ezért lenne jó kipróbálni az abban jelenleg meglévő binárist.

    Persze amint fentebb én is írtam, lehet a régi kernel lesz az akadálya a működésnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák