Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
A grafikai butításon kívül a másik érdekes téma a "rouge agent protocol". (más ügynökök/playerek ellen, illetve egymás ellen fordulás --- csapattárs/playerek kinyírása a loot-ért)
Mit gondoltok erről? Jó, hogy belerakták ezt, ezzel megfűszerezve a játékmentet és még izgalmasabbá téve? Vagy csak egy szimpla friendship-ruiner feature ez?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Hát ezt nem jól tudod. Xbox 360-on ilyen látványt? Ugye ez vicc?
Még egyszer leírom. A Witcher 3 esetében is elmondták a fejlesztők, hogy nem engedhették meg maguknak, hogy 3 különböző platformra fejlesszenek. Ezért a leggyengébb platformra fejlesztenek és innen csinosítják/optimalizálják a többi platformra. Itt is ez van. És a PS4/X1 kombó sem bírja el. -
Goblin12
őstag
Ez a PvP-s dolog nekem se a kedvencem tiszta DayZ, csak a loot miatt campelni meg ölni mást, ez így eléggé egyhangúvá és idő után unalmassá teszi, hogy megszerzel valamit, de már puff dead. . .
Én az elején azt hittem, hogy egy bazi nagy open world coop game és ahogy mész felszabadítasz pár elyet így alakítva a story-t, de ahogy látom ez csak shot and loot lesz.
-
- = Zk = -
félisten
fentebb már kifejeztem siralmam felé...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TTomax
félisten
válasz MichaelSD #55 üzenetére
Detto,ha pvp lesz és nem coop akkor engem is elfelejthetnek...pedig nagyon vártam ezt a játékot!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
mettek
addikt
Én is fogtam a fejem amikor bejött a képbe a másik csapat aztán a legvégén lemészárolták szegényeket szó nélkül. Ez valójában még gusztustalanabb lesz a Dayz-ből kiindulva. Jönnek a troll gyerekek, beír a csetbe hogy barátkozni akar aztán hátba lő...de jó lesz. Illetve ha valakinek nincs 1-2 barátja aki épp akkor épp ezzel játszik akkor mehet egyedül....sok esélye lesz így az embernek. Egyre inkább buktát érzek benne de majd a betában kiderül.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Csabee86
senior tag
válasz Bjørgersson #60 üzenetére
Dehát ezt a PS3 Xbox 360 is tudja ezt a grafikát.............
-
Csabee86
senior tag
De azért egyes emberek hogy tudják tenni az értetlent. A videóban egyértelműen elmondanak mindent. Ha nem értünk angolul akkor meg legalább kérdezzük meg. A Dark Zones lesz a játék egyetlen olyan módja ami PvP. Megy a siránkozás, de minek? Ez csak egy játékmód!!!!!
-
Bjørgersson
félisten
Ok, és?.............................................................
Te meg használd a szerkesztés gombot.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
he7edik.
addikt
Sok itt a "nagy tudású" de tényleg
Égő szöveg a flém vázon
-
k-adi
nagyúr
Na látom feléledt a topic!
"Barát" nem tud hátbalőni amíg a "csapat" (agent group) tagja. Amint kilép a csapatból, ugyanolyan "ellenséges" lesz mint az összes többi játékos a PvP zónában.
PvP-be meg szép, hogy egymás lövik a játékosok, azért PvP.
Az egy másik dolog, hogy ha más playerek az elején akár segítenek az NPC-k ellen/loot megszerzésében és csak a végén lőnek le -- ha úgy gondolják
Ezért lesz jó szerintem, mert sosem bízhatunk meg senkiben és emiatt mindig lesz egy para feeling, hogy a végén vajon elárulnak-e vagy sem. Bár ismerve a játékosokat 90% hogy a vége mindig árulásba torkollik majd
--
Amúgy egyik YT videós kommentben olvastam, hogy egyik gyerek kint volt E3-on és neki mondták, hogy nem külön zónák lesznek (mint ahogy azt láthattuk a 2013as E3as videó végén), hanem 1 nagy darkzone lesz. Ebből mennyi az igazság? -
k-adi
nagyúr
A kérdés az, hogy akkor miért ne campelne mindenki a kivonulási területnél? Mások nehezen megszerzik a jó loot-ot, aztán mikor elmenekülnének akkor bumm, headshot ráugranak a camperek az exitnél
Mondjuk a videóban is lehet látni, hogy játékosonként 6x lehet kivonulást fújni 1 körben, tehát ezt max. 6x lehet eljátszani (megvárni 6 csapatot a loottal, ellopni mind a hatot, majd lelépni)------
Ja amúgy kivették a tabletes drónt a PvP-ből.
-------
MichaelSD
Nyilván a PvP zónába teszik be a legjobb loot-okat, hogy tényleg meg kelljen kűzdeni érte.Goblin12
Nem shoot and loot lesz; vagy legalábbis ez a része csak a PvP zónára (aka. darkzone) vonatkozik.
A "rendes" pályán, a PvE területen úgy lesz ahogy írtad, menni kell és felszabadítani a területeket, történet is lesz, stb...TTomax
pvp (darkzone területén) ÉS coop is lesz (rendes pályán)
-------
Illetve még a darkzone-hoz kapcsolódóak, ezek vannak még infóként elvileg:
- lesz külön DZ rank is
reputációs szint, ami a DZ-ben lévő mobok,npc-k öléséért jár + a loot megszerzése
ha másik játékosra támadsz akkor ugye "rogue" leszel, és ez elvesz a DZ xp-dből --> tehát a másik player lootja kell vagy a DZ xp, ezt kell majd eldönteni
önvédelem esetén nincs rogue, nincs DZ xp vesztés se
ha a csapattársak megtámadnak másik játékost, de te nem akarod akkor nem leszel rouge se (azaz csapattársak nem tudnak behúzni rogue állapotba ha te sem akarod)- 1db DZ lesz összesen
map közepén, kb. a map 25%-át fogja kitenni
(válaszolva a saját kérdésemre )- lesz külön DZ valuta
külön DZ vendoroknál lehet beváltani majd mindenféle jó cuccra
(tehát a DZ loot mellett lehet majd valami mást is gyűjtögetni) -
MichaelSD
őstag
Nyilván a PvP zónába teszik be a legjobb loot-okat, hogy tényleg meg kelljen kűzdeni érte.
Miért nyilván??? Teljesen felesleges betenni egy PvPbe PvEben is használható tárgyakat. A PvEs utálni fogja, a PvPs nem sokat ér vele, mert PvEben csak mutogatni tudja.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
k-adi
nagyúr
válasz MichaelSD #67 üzenetére
Azért a PvP-ben lesznek a jobb lootok, mert az a zóna sokkal nehezebb (több elite lesz benne) illetve emberi játékost (általában) nehezebb legyőzni, mint egy buta AI-t.
A darkzone-ban megszerezett fegyvereket lehet használni darkzone-ban is (nyilván miután kimentetted és újra belépsz a darkzoneba), ezért a PvPsnek is megéri szenvedni érte.
-
MichaelSD
őstag
Nem erre gondoltam.
Warframe, Interstellar Marine pl. megpróbálta keverni a PvPt és aPvEt és bukta lett belőle. Ment az anyázás a fórumokban. A PvEs anyázni fog a DZre, mert semmi kedve szenvelegni, a taknyos grieferekkel, a PvPs meg ha jó esetbe egyszer végigtolja a PvE kampányt. A hybrid megoldások soha nem jók.
Majd 4.99 USDért megveszem a Steamen, annyit megér nekem, de többet nem.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
k-adi
nagyúr
válasz MichaelSD #70 üzenetére
Ja most már értem mire gondoltál
Elsősorban szerintem ez egy történet orientált MMO-nak indult, amit lehet coopban is nyomni (nyilván, group system), de nyilván a PvP rész (kötelező +) valamilyen szinten szerepet fog játszani, legalábbis biztos vagyok benne, hogy lesz 2-3 olyan küldi a "PvE singleben" amikor kötelezően bekült a játék a DZ-be valami quest miatt..
Ez tűnik az első olyan játéknak aminek van esélye JÓL vegyíteni a PvE és PvP-t, aztán majd meglátjuk....
-
aerosmith
őstag
Tervezett megjelenés 2016 Március 8.
Division verziók:
Sima:
Alapjáték a Season Pass nélkül 19-20k Ft
Előrendelési bónusszal:
Closed Béta teszt hely
Hazmat csomag: Hazmat ruha, hátizsák ami bónuszt ad a gyógyító skillekre, POF P416 assault fegyver
Ha nem letöltéses verziót kérsz akkor fémdobozban kapod meg a DVDket.Gold:
Alapjáték + Season Pass (egy éven keresztül az összes DLC ingyen + egyéb bónuszok) + National Guard csomag 28-30k Ft
Előrendelési bónusszal:
Closed Béta teszt hely és egy gear set kedvezményes áron. (Hazmat?)Sleeper Agent - Collectors Edition:
Alapjáték + Season Pass (egy éven keresztül az összes DLC ingyen + egyéb bónuszok) 44k Ft
Replika Agent Watch karóra ami világít a sötétben a játékbeli órához hasonlóan.
Karra csatolható Agent kistatyó
Artbook
"Save What Remains" poszter
Collectors Edition nagydobozElőrendelési bónusszal:
Closed Béta teszt hely
Hazmat csomag: Hazmat ruha, hátizsák ami bónuszt ad a gyógyító skillekre, POF P416 assault fegyver
Fémdoboz a DVDkhez -
- = Zk = -
félisten
válasz aerosmith #72 üzenetére
hmm.. 44K.... nem is vészes...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
aerosmith
őstag
-
k-adi
nagyúr
Nemrég olvastam egyik kommentben, hogy kivették a közelharcot és a "silent takedown" mozdulatokat? Ja és a kaja/pia rendszert is. Erről ti tudtok valamit?
-
realmdrude
tag
Megkésve, de csak rátaláltam erre a topikra.
Még tavaly év elején láttam, és el voltam ájulva. Most.. Még még mindig úgy vagyok, hogy megveszem. Ez a Snowdrop Engine brutálnak néz ki, és még akkor is, ha kicsit butítanak rajta.
Szvsz több PvP zóna érdekesebb lenne, mint egy nagy. Mondjuk 2-3 korrekt lenne, arányosan felbontva az eredeti egy nagyot.
Viszont a megjelenésig egy videókártyát még be kéne szerezni, mit tudnátok ajánlani hozzá?[ Szerkesztve ]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
-
- = Zk = -
félisten
válasz realmdrude #81 üzenetére
én a GTX980-ae szavaztok magam részéről
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet jelentkezni a betara.
Ravaszak nagyon, amazonrol nem lehet elorendelni, csak UPlay-rol.Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz realmdrude #84 üzenetére
Hazaerek negyed ora mulva es megnezem. Nalam engedte elorendelni, de csak uplayen.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz realmdrude #86 üzenetére
Na megnéztem, nálam az összes platformnál az összes kiadásnál előhozza a Uplay logót.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz realmdrude #88 üzenetére
Esetleg próbáld meg másik böngészővel, vagy előtte kattintgass másik platformokra is hátha csak bug.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lofagi
addikt
Az összefoglalót kicsit lehetne módosítani már nem?
Erre a játékra mindenképp be kell nevezni. Jó lenne ha folyamatos tartalommal töltenék és hosszútávú élvezetet nyújtana. Várós nagyon.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
k-adi
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
lofagi
addikt
Két kép a facebook csoportból. :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
- = Zk = -
félisten
én a full gémet, hibátlanul
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest