Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz VTom #48582 üzenetére

    Ebben a kontextusban a PUBG azért más, mert ott nagyon komoly pénzeket is kivesznek a játékból az "egyszerű felhasználók" a láda eladási pénzekből. Nagyon sok csaló csak a pénzt veszi ki, és bannolás után 5 perccel már a másik accounttal tolja tovább.

    Itt max akkor kapsz érte zsét, ha olyan szintű jútuber vagy tviccser vagy mint a fent nevezett makró gyerek.
    Szóval ha lenne benne battleye, vagy valami ilyesmi, akkor szerintem sok gyík meggondolná, hogy a beleölt 100-200-többszáz órát és a nagy nehezen kifarmolt dolgokat kidobja azért, mert kibannolják, mivel itt nem a rövid úton megszerezhető haszon a lényeg, hanem a játékélmény. Nem utolsó sorban eltűnnének azok, akiknél nem nyilvánvalóan és látványosan van bekapcsolva minden, hanem a spéci macro vagy kicsit odatolva az értékeknek, hogy az a "kis" plusz mindig meglegyen, ami arra kell, hogy te gyere ki győztesen a küzdelemből.
    Mint pl a múltkor az egyik orosz nickű gyerek, aki makrózott SMG-vel tolta (burstfire MP5-el lőtt mint sorozatlövő...)
    A nyilvánvaló csalók ellen, akik csak bejönnek és elcseszik a másik játékát a BE sem tökéletes, mert valami olyan kellene, ami ha bármit észlel, akkor el sem engedné indítani a játékot.

    Egyetértek, hogy ki lehet játszani a csalásvédelmet, a kérdés, hogy meddig, és milyen hamar javítják az esetleges kiskapukat.
    Na most, 20 milliós eladásnál azért ezen el kellene gondolkozni...

    (#48584) VTom

    Valaki rátenyerelt egy régi email újraküldés gombjára szerintem :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák