Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz arnikusz #47830 üzenetére

    Melyik kezdő agentre gondolsz?
    Minimi-re? Ő nem kezdő, talán emlékszel, még anno vele csináltuk meg kb fé évvel ezelőtt a Sólymot flawless, csak nem nagyon PvP-zett, ezért volt 1-es szinten.
    De azért így csapatban és hogy volt egy reclaimer is, jó pár kört lehoztunk, amit szerintem neccesen csináltunk volna meg, nem utolsó sorban így lett meg a -10-es achi is. Az is jó kis meccs volt. Ha nem vették le az ellenféltől, hogy mire is megy ki a játék, akkor szerintem simán csíternek néztek bennünket, amikor 0-10-ről "felálltunk" és már vezettünk 15-10-re a vége meg asszem 20-16 lett vagy mi. Köszi amúgy a segítséget! :R

    Taktikus itt szerintem nem fog működni, csak a darálás megy ebben a játékmódban leginkább.
    Mondjuk egy jó reclaimerrel, vagy ami neked van és nem csak elektronikára van pörgetve, közepes csapat ellen simán használható, az a két kör is érdekes volt, amit időtúllépés miatt hoztunk, pedig elég erős ellenfelek ellen ment, de ha egy kis taktika lett volna bennük, akkor egy kék ultival beszaladnak egyszerre és meg lehet bontani a formációt, csak a reclaimert kell kiszedni először. Utána nekem is volt haosnló, ahol az ellenfél bekempelt a kezdőre, és csak 1 bejárat volt, tüzes turret, ragadozó volt minden, egy ideig ment az állóháború frag nélkül, de aztán 2 db kék ulti megoldotta a kérdést, 2x is lelőttük őket.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák