Új hozzászólás Aktív témák

  • pottyoske197

    tag

    válasz Lefty #30608 üzenetére

    Famas nekem is 360 ora alatt 1 db esett 2 talent aktiv rajta az alap es meg egy apit raporgetem, a 3 dik magas electronikat kert amit sajna nem hasznalok meg, majd egyszer ha raveszem magam olyan szettre

    Amugy sem jovok ra de neha neha nem alkalmazza a program rendesen a szettbeallitasokat , tobb oranyi jatek utan felfigyeltem en is.
    passz en sem ertem, kozben johetett javitas es azutan tunt fel, legalabbis amiket irtatok fennebb
    sajna idohiany miatt orvendek ha 2 naponta ranezem valahogy vegigfutom a hozzaszollasokat, jatszani rememelm fogok meg tudni, 2 -3 hete alig jutok oda a nagygephez. melo kozben olvasgatom a forumot mig pihen az agyam, de itthon passz sok a csaladi elfoglaltsag. mar mire haza erek este

    Azt viszont en sem ertem de kb minden 200-300 adik alkalommal kapok terdvedo szettet, belefaradtam mar a lexingtonba is 1 db mellenyt kaptam 1800 as pancellal gyeenge tulajdonsagokkal. szoval megvan de inkabb meg kivarok. Survivalban 2 szer tudtam bemenni szetnezni. napik is alig fernek bele.

    Ja ma megint supply
    masik erdekesseg amire felfigyeltem, van egy falubeli ismeros akivel szoktam kozosen neha neha, ugyanazoninternetszolgaltato, de valahogy mas a savszellesseg, namarmost ha kicsi a sebesseg, vagy korlatozottabb vagy gyakori a kifagyas vagy Delta mit tudom en mik. Nalla atlagban 10-12 mig nallam alig 1 szer ugyanannyi jatekido alatt. szoval sokszor nem a jatek a hibas a kifagyas kilepes stb miatt hanem a le es feltoltesi sebesseg..
    ezt ha esetleg valaki meg tudna bizonyitani, akkor allithato az eszrevetelem

    JO SUPPLYZAST mindenkinek

    pottyoske

Új hozzászólás Aktív témák