Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz macilaci78 #1203 üzenetére
-
spleenszuru
őstag
válasz macilaci78 #1219 üzenetére
Küldetés prio van, vagy mindegy?
Ahgy nézem, van main, side, kék, zöld, stb. színű küldi.. Érdemes itt is előbb mindenféle mellék küldiket tolni a sztori előtt?Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz macilaci78 #1221 üzenetére
Ismét egy részletes guide, köszönöm!
Küldetések szempontból arra volnék kíváncsi, hogy pl. milyen egyensúlyban toljam a main-side arányt?
Pl. vagyok egy területen, pucoljak ki minden side questet main előtt, vagy más területek side questjeit is toljam le előbb, vagy mi a javasolt?
Számít egyáltalán?
Letöltöttem már a sztorihoz egy mission tree képet, hogy legalább azt ne rontsam el, de a side questek tuti meg fognak zavarni.Tegnap random egy helyen kiszúrt valami drón, ami azt se tudom mi, aztán jött egy kisebb sereg, és le is daráltak pár másodperc alatt.
Ulti verzióm van amúgy, de pl. az azzal járó MK14 Assault Brown meg a TAC50 fegyvereket nem látom a loadoutomban..
Vagy, azt is olvastam hogy a shopban a silencereket érdemes megvenni prioban, de kb. mindegyik megvan már alapból, max nem csicsás.Skilleket tekintve is, jól gondolom, hogy előbb a passzív, és ability dolgokat jobb fejleszteni, mivel azokat nem kell cserélgetni, mint a perkeket?
Class is van annyi, hogy döntsem el, mi tetszene legjobban, bár a panther körül elég nagy a hype, főleg a Behemótos skill farmos dolog miatt.
Malaka!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest