Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Kiprobáltam pazarúl fút egy 270x kártyán, mondjuk semmi extra vagy erőforrás zabáló látvány sincs benne, és ami érdekes fix 60 fps , ha van double/tripla buffer. Kérdés mennyire lesz érdekes ez a játékmenet több idő
után ?! -
dunc
nagyúr
Vége a bétának?
-
dunc
nagyúr
Elég jó lett a játék, valószínű második körbe megveszem.
-
dunc
nagyúr
Jó lesz ez a játék! Ami nem az igazi, a skilles célzás, a precíz lövések! Valahogy ez elveszik a játékba, egy szép pontos találat stb! (ez a bootokank is köszönhető, mert azokat könnyű elintézni) bootok, és titánok nélkül is kiprobálnék egy sima tdm et!
-
dunc
nagyúr
válasz FollowTheORI #694 üzenetére
jólvan naaa futva írtam (el ne élvezz! )
-
dunc
nagyúr
válasz djculture #761 üzenetére
Legyen 500 gb leszedem (8.3 mb /sec) Az ssd még valoban komolyabb méretbe nagyon drága, sdd csak rendszer ( 120 gb samsung evo ) HDD ről játszok multiplayernél mindegy mert hiába vagy gyors, a többi játékost ugyis szinkronizálja, tehát várhatsz. Normál dl dvd esetébe is 5 dvd lesz, remélem kulcs esetén letölthető lesz mert nem rendelekezem optikai meghajtóval ! Ha veszek akkor blu ray meghajtót vásárolok, de akkor nem ártana ha választható lenne pc re is blu ray, és dvd verzió is, mert a lemezcsere bere kicsit a 2000 évre repítenne vissza!
-
dunc
nagyúr
válasz FuRiONight #780 üzenetére
Szerintem igényes a pack, nem venném meg de szerintem nem lett rossz!
-
dunc
nagyúr
válasz gyáliSanyi #814 üzenetére
Nekem nem jött!
-
dunc
nagyúr
Hogy tudok az oroszról vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest