Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én bétában azt használtam és elég jól ment vele, csak pontosan kell célozni, ennyi a trükkje. egy picit csökken a sebzésed, vagyis nem 3x lesz az alap.
a halhatatlanok amúgy a net miatt azok. ugye elég gyors a játék és így még jobban meg lehet érezni ezt az egészet. én azt vettem észre, hogy 80as pingtől vannak néha kiugróan jó játékosok, akiket nem lehet lelőni.
egyébként út közben sikerült megtalálni, tényleg van olyan "spell" ami átlát a falakon. bár szerintem még mindig emészthetőbb a cucc, mint az iPistol.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
de miért sebezne háromszor annyit? épp, hogy kevesebbet sebez, mintha csak lövöldöznél automatán...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ForRedGlory
félisten
Koszonom annak a kis a spiclinek, akir rohant a moderator topicba arulkodni biztos egy fejlesztoje lehetett a jateknak, aki magara vette...
-
Arcképgyáros
Ugyanúgy sok bot van mint bétában?
-
PhilBrick
őstag
Nézőpont kérdése, néha túl sok, néha túl kevés. Szóval igen, vannak rendesen.
-
PhilBrick
őstag
válasz -secret- #1306 üzenetére
És ezen csodálkoztál?
Egyébként általában 10-kor. -
kovsol
titán
Próbáltam Mexikói originről megvenni, de 10048-as hibával elszállt a Paypalos fizetés, majd megpróbáltam bankkártyával ott is ezt dobta ki.
most: közben találtam itt a topicban egy leírást, azzal remélem megy majd
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
kovsol
titán
-
Arcképgyáros
Akit érdekel, 576-tól lehet rendelni dobozosan!
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Finding cheaters in Titanfall? So are we. We're logging them now and they will be rooted out shortly.[link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Pubszon
veterán
Origin kulcsot hol tudok venni legolcsóbban?
Persze megbízható kellene!ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
L4mie
veterán
válasz @rglaaf #1319 üzenetére
helyes, pucolják őket
tegnap volt pár érdekes eset.... ARC gránáttal megdobált enemy halál nyugodtan végig becélozva ledarált, mintha nem is érdekelné hogy nem lát szinte semmit..... oké nem mondom, hogy nincsenek ilyen szintű pro játékosok...de azért na!Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
sittes79
addikt
Ha valakit érdekel Titanfall season pass 7400-ért az írjon pü-t!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
birorichard
őstag
Orosz Originről egyelőre nem ajánlom senkinek, csak orosz nyelv van benne. Felrakom, aztán megpróbálom átállítani valahogy, de egyelőre a telepítésnél csak ezt dobja fel az Origin. :S
Itt azt írják, hogy a nyelvválasztás működik, majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
válasz birorichard #1332 üzenetére
Fura.
Első kérdés miután megvettem, hogy milyen nyelv legyen, majd elkezdi a letöltést.[ Szerkesztve ]
-
ndave92
tag
válasz birorichard #1332 üzenetére
Én is ott vettem és nekem sok nyelv közül lehetett választani. Angol van nálam beállítva és simán jó. Nem tudom, hogy miről beszélsz...
-
dunc
nagyúr
Hogy tudok az oroszról vásárolni?
-
birorichard
őstag
válasz Olympos #1333 üzenetére
Nekem csak az orosz volt választható, de abban, amit letölt, benne vannak nyilván az angol nyelvi fájlok is. Remélem, fog működni, ha nem, akkor ez most kimarad nekem addig, míg nem találok/-nak rá vmi megoldást. :S Most jön, mint a bűn, nemsokára lent lesz, azután megpróbálom "–language English" kapcsolóval.
-
birorichard
őstag
válasz ndave92 #1334 üzenetére
Orosz VPN, és Origin webes változatáról.
Na már 73%... Nemsokára kiderül.
Simán megérdemelném, hogy orosz legyen, mert ész nélkül vettem, meg sem néztem. Azt gondoltam, hogy van már ennyi rutinom, de biztos a hype miatt... :SHát, ahogy olvasgattam, szopóka eddig. Max megpróbálok írni az EA-nak, hátha megszánnak egy english nyelvvel...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Uh, megjött a hivatalos megjelenés, mintha jobban menne, nincs mouse shuttering sem. COD lehúzhatja magát, Titanfall az új király az egyszer fix Sokkal pörgősebb, de még így is sokkal élvezetesebb. Csak ne lenne az a nyomorék smart pistol... Megint bejött egy noob vele és csinált egy 40-2-es statot. Semmi mást nem csinált, csak azt a szart használta. Nehogy nekem azt mondja valaki, hogy mozogjak... ha egyenesen futok és utánam fut, ráadásul cloak módban, akkor egyből kampó....
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz birorichard #1337 üzenetére
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Thunder82
aktív tag
Valaki tudja miért nem akar működni a frendkérés és csapatban játszás ?? Sehogy sem akaródzik SQVAD ot csinálni a game.
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
FuRiONight
őstag
Mexikói originről vásárolta meg valaki a játékot? Ha igen hogy megy?
-
nmy1212
aktív tag
válasz FuRiONight #1342 üzenetére
Nekem onnan van, lekopogom semmi para vele eddig. 28-as vagyok asszem. Teljesen angol.
-
sittes79
addikt
Jelentemm hogy yuplay-en elfogyott a kód, nem hogy kettőt adnának
-
birorichard
őstag
No, kimondhatom: orosz Origin-től tartózkodjatok a játék vásárlása terén, mert mindent megpróbáltam, de ugyanúgy orosz maradt. Elindítottam a refund-ot, aztán remélem nem lesz gond a visszautalással.
-
ndave92
tag
válasz birorichard #1348 üzenetére
Többen vettük onnan és nekünk semmi bajunk nincs vele. Nem tudom, hogy neked miért csak oroszul engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest