Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz MPowerPH #7681 üzenetére

    Időjárásbol szerezz be egyet mindegyikből, a 3 kürtöt is szerezd be, úgy emlékszem mindegyiket boltostól vettem. Blue stripes commando nagyon erős, minél több van annál jobb, nekem van 5 darab.
    Crinfrid Reavers Dragon Hunter mégerősebb mint a Blue stripes. Katapultból is van kettő 8-as erősségü amik egymást erőstik, azokat is szerezd be. Kémekből is célszerü minél többet beszerezni, Djikstra-t majd a baron adja, a Mysterious elf-et meg Skelligei küldetésben adja majd valaki, de Stennis megvolt már nekem az elején. Időjárás lappal kombinálva nagyon jó a kém lap, vagy úgy kijátszva hogy egy kört odaadsz az ellenfélnek.

    Érdemes beszerezni egy Scorch lapot is, pl nilfgard pakliban van két 10-es erősségü ijász meg van 10es erösségü katapultja amik nem hős lapok, igy egy jól időzitett scorch kiszedi őket egyszerre. Monster pakli ellen is igen jó, de temeriai pakli ellen is amikor kijátszák ellened a két 8-as katapultot. Fontos még a időjárást tisztitó lap, mert van hogy célszerü a saját lapjaidat gyengiteni időjárással, hogy ne tudjon az ellenség scorcholni, vagy hogy te tudj. Foltestből is az időjárástisztitót használom, mert a köd van hogy jól jön, van hogy felesleges, a többire is igaz ez, de az időjárás tisztitás mindig hasznos, ha más nem időhuzásnak is jó, eldobatsz az ellenséggel plusz egy lapot.

    A healerek még nagyon jók, azokbol is érdemes minél többet beszereni. Yennefer pl 7es erősségü hös lap és healer, nagyon jó. Második - harmadik körben meccset lehet vele forditani. Ahogy szerzed majd a hős lapokat ki tudod rakni a pakliból a gyenge káryákat, amik 4-6 erősségüek és nincs spec képességük. A redeniai katona 1es erösségü lap spec képesség nélkül, meg a poor f. infantry 1es erösségü de spec képességü lapokat célszerü minél hamarabb kukázni, semmire nem jók. Max elején arra jó hogy kijátszod öket idöhuzásból és eldobatod az ellenféllel a lapjait.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák