Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    Hát igen, a kiegészítőben a béka elleni harc eléggé elhúzódik.
    Én Kard és Legenda szinten játszok (alap, nem a +-os játékmód), én nem éreztem nehéznek a harcot ellene, inkább csak túlságosan hosszúnak. Pont, ahogy az alapjátékban lévő bossharcoknál is írtam.

    Mondjuk én eleve sokat használom a gurulást, így nekem ez a játékmenet már kézre áll. Ami viszont már a második részben sem tetszett, az a bombaeldobás, mert hiába van belassítva ilyenkor a játék, mire eldobnám, már nekem is ugrik az ellenfél, a gránátot meg nem dobja el.

    Viszont az igaz, hogy a folytólidércek nagyon kemények, 3-4-gyel egyszerre azért el lehet lenni. Farkasokkal még nem igen álltam le harcolni, de például a vadkan és a pókok tudnak meglepetést okozni. Előbbi elég erős, utóbbi meg úgy ugrál össze vissza, hogy néha 10 csapás elől is elugrik...
    De az ember ellenfelek ellen is jobban kell figyelni, a bandita táborokban 5-6 ember ellen már meglehet izzadni.

    Más: Most nézem, hogy a gwent-nél is lehet nehézségi szintet állítani. :F

    Más 2: Nekem nehézségileg egyedül az ökölharc volt, amit le kellett vennem könnyűre, egyszerűen nem áll kézre az irányítása, az ellenfélnek meg 2 méteres kezei vannak, mert van, hogy a levegőt üti, de mégis bevitt csapásnak érzékeli a játék... És így is csak nehezen sikerült nyerni. Mondjuk a végére visszaraktam a Kard és Legendára, mert addigra meg már érdekesen van szintezve a játék. Medvét is simán elintéztem nehézségi szint állítása nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák