Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    Kicsit bebugzottam. Novigradban járok, a Deadly Delight (Halálos élvezet) elnevezésű witcher küldit csinálom. Megkaptam az őrtől a melót aztán találkoztam a dokival, aki a kupleráj környékére irányított, ott nyomokat találtam, amik a kupihoz vezettek; ott az volt, hogy beszéljek a madámmal, ám a sarokban felfedeztem egy parfümös üvegcsét, aminek követtem az illatát; ez egy faszihoz vezetett, aki az utcán tántorgott egy ház előtt; beszéltem vele, erre váltott a quest, aszongya kövessem a keréknyomokat a tett helyszínéig, ám nincsenek keréknyomok sehol se nem; elolvastam a walkthrought, de ott elvileg beszélni kellett volna a madámmal, aki ad egy kulcsot; ezért visszamentem hozzá, de ott már nincs ilyen párbeszéd-lehetőség; megnéztem a házat, ahol a szukkubusznak kellene lenni, és ami zárva van, ám a másik oldalról pár létrán keresztül meg lehet közelíteni, ugyanakkor nincs ott semmi, nemhogy egy szukkubusz. És akkor most itt tartok és se ki se be.
    Itt a második kommentben a tag pont ugyanezt a problémát ecseteli. Találkozott már vki a problémával, vagy a megoldással? :)

    Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák