Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz GypsFulvus2 #22877 üzenetére

    Játszottam a 2-vel, de valahol a végefelé feladtam, elfáradt nekem, de jól kitartottam azért, elég kitartó vagyok egyébként is, rossz filmeket is végignézek, mindig bennem van, hogy na hátha most beindul, na majd most... majd most. :)

    A W3 nehézségi szintet illetően, nekem szimpatikus lenne a legnehezebben játszani, szeretek odafigyelve játszani, viszont ezeket a menüből állítható mesterséges nehezítéseket-könnyítéseket nem szeretem. A soulsoknál azért más, mert ott van egy gyári nehézségi szint, amin nem tudsz sehogyan sem változtatni, kénytelen vagy beleszokni, stratégiákat kiépíteni. Ott az egész játék úgy van felhúzva, hogy ezt a nehézségi szintet észben tartva, így sokkal jobb a balance.

    Eltudom képzelni, hogy a W3 elképesztő nehéz max nehézségen, viszont a souls gémek alapvetően nem nehezek, csak rá kell álljon az agyad a stílusra. Ha megfelelő builded van pl. 5-10mp alatt kivégezhető csomó boss, viszont ez nem tehető meg egy mesterségesen felnehezített játéknál, mert ott csak annyi történik, hogy a te sebzésed leskálázzák és az ellenfél életerejét, sebzését meg fel, na az olyat én nem szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák