Új hozzászólás Aktív témák

  • Silverboy

    aktív tag

    válasz Yodamest #22830 üzenetére

    Nem vártam ilyen szintű választ meglepődtem (ritka), respect, és örülök ami a publikumnak szolt, nem vetted magadra :R .

    Sekiro vonal fele kellet volna elmozdulni nem a Witcher és egyéb, klasszikus harcrendszerű játékok felé, De próbáld meg kivenni a harcrendszeri és egyéb souls elvárásokat, és csak élvezni a játékot, hogy beszívjon a flow, nyugiba, egy jó sőr mellet, garantálom más játékot fogsz kapni. (Inkább tanács, ha megpróbálnád), Witcher 3-hoz nem kell a könyvek, meg előzmény, de akkor olvasni és beszélgetni kell keményen mivel minden elvan magyarázva mi, hogy történet ezelőtt, ráadásul "Dandelion" tollából, néha olyan poénok vannak elrejtve egy egy bejegyzésnél, különben hézagos lesz a konklúzió. :R

    Érdekes mint, ha egy tükörkép lennél, én pont ezeket nem bírtam.
    Mass Effect, KOTOR, Witcher, Elder Scrolls, Cyberpunk, Dragon Age

    Horizon Zero Dawn, az egyedüli közös :))

    Ha megnézzük a két metszetett akkor nem a harc rendszer a fő pillér, hanem a tempo, az "én" játékaim lassabbak, ráérősebbek, elveszősebbek.

    Sekiro, Tsushima, Nioh fog neked igazán bejönni szerintem, pörgösebb, nehezebb, soulsosabb.
    #22829 Deck
    Jár a sőr, eltaláltad ;)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

Új hozzászólás Aktív témák