Új hozzászólás Aktív témák

  • s1ckness

    kezdő

    válasz Yodamest #22813 üzenetére

    Érdekes, amiket írsz, én imádtam a játékot. Amikor először végigjátszottam (PC), nekem a legnagyobb gondom a 2-3 óránkénti crasheléssel volt. Azóta ezt megoldották.

    A harcrendszer sosem volt egy Dark Souls, de ha összehasonlítod az első két Witcher harcrendszerével, mérföldekkel jobb és teljesen élvezhető. Nekem nem voltak ilyen lootolással kapcsolatos gondjaim, amiket leírsz. Az egyetlen eset, amire emlékszem, hogy nem tudsz lootolni, az a ghoulok / banditák által megszállt faluk kipucolásakor van. Akkor tényleg rögtön jön az animáció, hogy visszatér a nép és a lootodnak annyi.

    A sztori szerintem teljesen rendben van. Ami viszont magasan kiemeli a többi RPG közül (még manapság is) az a mellékküldetések kidolgozottsága. Más játékokban a sidequestek általában érezhetően egyszerűbbek, kevésbé mélyek a fő szálhoz képest. Itt viszont olyan mellékszálakkal találkozhatsz, amelyek mögött más játékok fő kampányai is elbújhatnak.

    Aztán ott van még a különböző witcher szettek összegyűjtése, a nagyszerű gwent (imádtam azt is), a felejthetetlen karakterek és a "kövesd a nyomokat" részek, amit sose tudtam megunni.

    De lehet, hogy rajongó vagyok és nem látom tisztán. :D Mindenesetre ha jön hozzá nextgen patch PS5-re, megveszem konzolra is.

Új hozzászólás Aktív témák