Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz #48613632 #17345 üzenetére

    Az egyetlen kontra érve hoztad fel, amit én is fel tudnék hozni. Egyébként én így látom ezt a kérdéskört.

    Pro:
    - Cavill nem rossz színész, legalábbis én nem látom benne, amit itt emlegettek, hogy márpedig ő erre nem alkalmas. Ha szeretnék sem tudnék felhozni példákat rá, hogy mikor és miben szerepelt rosszul.

    - nekem nagyon bejön a faszi, sztárallűröktől mentes, nagyon jó humora van, intelligens, nem egy Vin Diesel szerű puruttya izomcsomó.

    - az ő testalkata hasonlít talán a legjobban a videójáték Geraltéhoz, ami valljuk be egészen meghökkentő, mert Geralt durván túl van húzva izomzatilag a játékban és morfológiailag ugyancsak Cavillnál húztam fel a szemöldököm, amikor megláttam vmelyik DC film forgatásán. Nem monszterré gyúrt, de plasztikus, talán egy felturbózott tornászéhoz tudnám hasonlítani.

    - népszerű és erre bizony egy videójáték adaptációnak szüksége is van, mert nem hemzsegnek a pénztárnál a jól teljesítő megvalósítások és még vmi, tegyük a kezünket a szívünkre, vajon a játékosok hány százaléka találkozott a regényekkel is? Nekik Geralt = a játék és amit ott láttak az kell nekik a vásznon is és Cavill ehhez nagyon jó húzónév.

    - Cavill nagyon nagy fanja a játéknak és most ezen polemizálhatunk, hogy mennyiben előny és lehet hátrány is, de úgy gondolom ő van annyira tapasztalt, hogy a végtelen rajongása pont ne akadályoztató tényezője legyen a forgatásnak. Azt hiszem, hogy az ő fansága előnyére válik a filmnek, jobban bele tudja magát élni a szerepbe, nem láthatunk tőle Geralt-idegen dolgokat a szerepjátszás során.

    Kontra:
    - igen, az arca. Túl sármos, jófiús, ezen dolgozniuk kell a maszkosoknak, de itt érzem a legkisebb problémát, mert hálivúdban ez nem kihívás, bár ha a supermanes bajusz eltávolításra gondolok.............

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák