Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Letelepítettem az Apocalypse spell packot, mert most nekiálltam újból sötét elf mágusként játszani elölről, de iszonyatosan zavar, hogy a rengeteg spell között amit egy csatában használok egyszerre nem lehet egyszerűen kategorizálva váltani. Nincs valamilyen mod aminek a segítségével sokkal egyszerűbb a spellek közötti váltás? Esetleg hotkeyek beállítása is nagyon jó lenne.
Köszi a segítséget előre is és kellemes ünnepeket!
Üdv. Johnny
-
Süni 1985 F
senior tag
Whiterunban a sárga gúnyás őrök támadnak engem és ez jelenleg akadályoz egy küldiben.
hogyan lehet őket megbékíteni?
Commander Caius engem támad és a ceremónia vagy mi nem veszi kezdetét[ Szerkesztve ]
TDI POWER
-
woryz
senior tag
válasz Süni 1985 F #23702 üzenetére
Nincsen vérdíj a fejeden? Vagy esetleg nem vagy vámpír? És ha támadnak, de te elteszed a fegyvert nem dob fel valamilyen beszélgetést?
-
Süni 1985 F
senior tag
Régebbi mentést ami 1.1 verzioval készült.
Semmi esetre sem tudom használni 1.9 alatt igaz?TDI POWER
-
addikt
válasz Süni 1985 F #23705 üzenetére
Biztos hogy tudod.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Süni 1985 F #23707 üzenetére
Akkor viszont a SE-t próbálod keverni a simával, az a gond. Nekem a rendes Skyrim a legelső rendes Skyrimes mentéseimet is simán betölti.
-
woryz
senior tag
Próbáltam az SE verzióban belépni a Mod menübe, de kivág... Játék verzióm 1.3.9.0.8.... Nem azt mondták, hogy orvosolva lett a 1.3-as patchel ez a hiba? Vagy az lehet gond, hogy fenn van a régi Skyrim MOD Organizerrel, és a NMM is?
-
anorche1
őstag
Anno elfogadtam Harkontól a vámpírnagyúr képességet, végig is vittem az egész szálat, megvan a Auriel íja.
De idegesített, hogy nappal gyenge vagyok, ezért valami varázsló egy fekete lélekkőért cserébe meggyógyított. Viszont a hajnalőrök még mindig vadásznak rám. Van erre valami megoldás? Esetleg, tudok hozzájuk valami konzol paranccsal csatlakozni? Nem szeretnék emiatt egy új játékot kezdeni, de érdekelne az a szál is.Szerk.: 1 vagy 2 ősi tekercs még mindig nálam van, amit nem rakhatok le sehova, pedig elég nagy tömegük van. Ezzel mit tudok kezdeni? A vámpír kastélyban, a szolgámmá tett vak csávónak adtam 1 egyet vagy 2 -t, de a maradékkal mit kezdjek?
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
addikt
válasz anorche1 #23711 üzenetére
Ha már a vámpírságot választottad, akkor nem tudsz a vámpírvadászokhoz csatlakozni, az két külön út. Vadászni fognak rád, ez van.
Valójában nincs súlya, mert küldetéstárgy. Ha nagyon zavar, van rá konzolparancs hogy az ilyeneket is lerakhasd. Google 'quest item remover' vagy hasonló.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Süni 1985 F
senior tag
Ez a játék alapból dx9-ben fut?többre nem is képes?
[ Szerkesztve ]
TDI POWER
-
milkabrams
őstag
válasz Süni 1985 F #23713 üzenetére
Mi szokott fps droppokat okozni? Mikor pl. gyorsan fordulok, időnként megakad. Hd 7770, 4gb ram, amúgy a sebességével semmi gond, 40-60 fps közt, grafikai modok közül csak Saturation Boost van fent, korábban használtam a TreesHd modot, amíg el nem kezdődtek az fps problémák.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Melorin
addikt
válasz milkabrams #23714 üzenetére
Amikor forduláskor megakad, beáll a kép egy pillanatra vagy elkezd szaggatni egy rövid időre?
-
jonnyjoker01
veterán
Input lag ellen tudtok valami gyógyírt? Általában akkor jön elő ha menüből visszatérek és kb 5 másodpercig tart, nem folyamatos utána a fordulás, nézelődés stb...
Üdv. Johnny
-
milkabrams
őstag
válasz Melorin #23715 üzenetére
megáll egy pillanatra, vram használat 850-950 mb ram 3,1-3,4 gb, amúgy TreesHd moddal 45-59 fps, 35-38 alá sohasem megy
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Melorin
addikt
válasz milkabrams #23717 üzenetére
Valószínűleg kifogysz a VRAM-ból, ami a 7770-nél ha jól emlékszem 1GB. Azt írod 850-950MB a VRAM használat. Ezzel a VRAM használattal a határon táncol végig a VGA-d, és ha egy gyors megforduláskor nem bírja a VRAM-ból időben kidobni a régi textúrákat majd pedig új textúrákra cserélni, ez a jelenség, beakad a kép egy kis időre. Megpróbálhatsz kisebb látótávolságot beállítani a játékban, vagy valami VRAM zabáló dolgot lejjebb venni, kikapcsolni, hogy ne legyen 900MB közelében.
-
milkabrams
őstag
válasz Melorin #23718 üzenetére
war thunderben picit többet eszik, még sincsenek hasonló gondok, sem Shadow of Mordor, Witcher 2, Crysis 2,3 stb.
-
Melorin
addikt
válasz milkabrams #23719 üzenetére
1080p?
-
KisTücsök
addikt
válasz milkabrams #23719 üzenetére
Ezt játéka is válogatja.
-
milkabrams
őstag
válasz Melorin #23720 üzenetére
900x1440 visszavettem a látótávolságot, nem javult viszont most hogy minden csak high-on megy, eddig úgy tőnik megszünt, csak most meg proci 50-60% vga 65-70% marad egy csomó felesleges teljesítmény amit nem tudok kihasználni. Van valami működő mod ami látható textúra romlás nélkül képes megoldani a vram problémát [link] itt ír valami ilyesmiről majd kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
milkabrams
őstag
Nem tudom folytatni a főküldiket.
Találkoztam Paarthurnax-szal,beszéltem vele Alduin legyőzéséről, befejezettnek tekinti a Világ Torka küldetést, de nem kaptam újat, visszamentem beszélni Arngeirrel, de a lehetőségek közt nem volt szó az ősi tekercsről, utána beszéltem Arcanaeumban az orkal, de ott sem volt szó a tekercsről, felkerestem Septimus Signus rejtekhelyét, de ő már korábban meghalt valami daedrás küldetésben, hogyan tovább?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
addikt
válasz milkabrams #23726 üzenetére
Aludni legyőzése volt a főküldi célja, hova folytatódjon? Keress mást, van még bőven mit csinálni.
-
milkabrams
őstag
válasz genndy #23727 üzenetére
Beszéltem a sárkánnyal a Világ Torkában, befejezettnek tekinti ezt a küldetést, de nem tudom elkezden az Ősi Tudás küldetést
-
nagyúr
válasz milkabrams #23728 üzenetére
Az a főküldi 2/3-adánál van (kihagyható, ha szerzel máshonnan tekercset), szal azt már megcsináltad, ha eljutottál Sovngarde-ba, és lehentelted Alduint.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
milkabrams
őstag
nem jutottam el Sovngardbe és nem volt még dolgom Alduinnal
A világ torkánál voltam csak, Magas Throtgar felett a hegyen[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23726 üzenetére
A Septimus halálával végződő küldetésben elvileg meg kellett szerezned a tekercset. Biztos nincs nálad?
@23732: Igen, fent a hegyen a time wound-nál.
[ Szerkesztve ]
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
milkabrams
őstag
válasz vitaro #23731 üzenetére
Van egy Ősi Tekercs (Sárkány) tárgyam, ha elolvasom, megjelenik egy fénylő minta, utána semmi
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23733 üzenetére
Az lesz az. Ha csak úgy elolvasod, nem történik semmi, fent a hegyen kell használnod, Paarthurnax-nál. Ott van a time wound is.
-
TwentySix
aktív tag
válasz milkabrams #23735 üzenetére
Van egy fenysugar, abba beallva kell elolvasni, es megjelenik a mult... Probald a gombot hosszabban nyomni hatha, mar nem igazan emlekszek....
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
milkabrams
őstag
esetleg van erre valami konzolparancs?
-
törölt tag
válasz milkabrams #23737 üzenetére
Aktív a a küldetésed? Az oltár(?) mellett kellene lennie a jelölésnek, hogy oda kell állni, mikor elolvasod a tekercset. Ha megvan a kis "remegő" törés, akkor nyisd meg és várjál, nekem majd fél perc után nyílt meg.
-------------------------------------------------------------
Ha már itt vagyok, akkor kérdés: többféle mentésem van, többek között egy előző játékból/karakterből származó is, amit a steam ismét megtalált és befrissített majd azt használtam már a játékmenethez. Azt a karaktert már végigvittem, pontosabban megvan a főküldi meg sok mellékküldi is, de szeretném másképpen használni ugyanazt a karaktert. Az elején a szekeres rész és karakterkreálás után van vagy 3 mentésem, ezeket tudom használni ismét?
a, Tehát betöltöm a régi mentést, csinálok egy új mentést és a legújabbat megtartom dátum szerint, majd a mentés könyvtárból törlöm az összes többi régit?
b, Steam nem fog összezavarodni? Ha csak 1 mentést fogok bent hagyni, akkor leszinkronizál rendesen és törli a felhőből is az előző mentéseket?
c, Használtam mod-ot, manuálisan telepítettem, még a sima Skyrimhoz volt, ezért achievementeket nem értem el. Ha ezzel az új mentéssel tudok játszani mod nélkül, akkor megkapom majd az achievementeket is, ugye?
-
milkabrams
őstag
válasz #54715584 #23739 üzenetére
meg sem kaptam a küldetést, a tekercset már korábban megszereztem, az azelőtti küldetés mikor felmentem a hegy tetejére kérdezni a sárkányvész felől a sárkányt, és ennyi, nem kapok újabb küldetést.
-
törölt tag
válasz milkabrams #23740 üzenetére
Rossz ez így magyarul. Az Ősi Tudás gondolom az Elder Knowledge kellene, hogy legyen.
Szóval a Világ Torkában vagy mi, akkor még nincsen nálad az Ősi Tekercs(?), azt fogod megszerezni a következő küldetésben, ami baromi hosszú.
Ezt vagy Paarthurnax vagy Esbern adja neked. Ha fent a hegyen nem kaptad meg, akkor elvileg lehetnek opcionális küldetéseid, hogy beszélj emberekkel, köztük Esbern-nel is.
Próbáld ki azt, hogy elmész Alduin falához, és beszélsz vele, hátha aktiválódik a küldetés. Amíg ezt végig nem viszed (talán még + 1-2 küldetés és sok-sok óra ) addig nem is tudsz mit olvasni.[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz #54715584 #23741 üzenetére
az utolsó főküldi amit megcsináltam az amiben beszélni kell High Hrotgar felett a hegy tetején élő sárkánnyal, akkor már megvolt a tekercs, valami mellékküldiben került hozzám beszéltem Esbernel és varázslóiskolai orkal is sehol sem tudtam megemlíteni a tekercset, beleálltam a körbe Paarthurnaxnál elolvastam a tekercset, de nem nyílt meg semmi
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23742 üzenetére
Milyen aktív küldetéseid vannak?
-
milkabrams
őstag
válasz vitaro #23743 üzenetére
éteriumszilánkok ( egy szellemcsaj segítségével meg kell találni 4 kék fénylő valamit) és pár növényt kell gyűjtenem valakinek
-
vitaro
senior tag
válasz milkabrams #23744 üzenetére
Hú de furcsa ez magyarul. Bármi is ez a szilánkos, elvileg nem zavar be.
Esetleg megpróbálkozhatsz a resetquest MQ206 konzolparanccsal, hátha...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #54715584 #23739 üzenetére
Még egy kérdés ide: valami ini fileban nem lehet átírni az inventory értékét? Ez a 300 nagyon karcsú. Bár én olyan vagyok, hogy összeszedek mindenféle biszbaszt, amit aztán napokon keresztül adok el vagy 5 különböző városban. De hát kell a pénz a házra meg egyéb dolgokra, na.
-
-
törölt tag
válasz milkabrams #23747 üzenetére
Melyik, be tudod linkelni? Csak a rubber inventoryt találtam, de az is a sima Skyrimhez van. Viszont ha moddolom a játékot, akkor Steam nem fogja engedni az achievementeket.
+ a legutóbbi patch a SE verzióhoz még mindig az 1.3b?
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz #54715584 #23748 üzenetére
[link] le kell töltened az oldalról a Nexusmods progit és accountot kell csinálnod.
-
törölt tag
válasz milkabrams #23749 üzenetére
Ismerem az oldalt, a progi is lent van, használom. A link nem jó, a topikot linkelted be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs