Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz Rankerz #21766 üzenetére

    - normális, mert csak a főküldetést csinálod. Level 10-12 fogsz Alduinhoz érni.
    Tipp: ne csak a főküldetést csináld ha magasabb szintet akarsz. A főküldi is csak egy a rengeteg közül, és nincs kiemelt szerepe.

    - meglévőt nem lehet fejleszteni, új erősebb spelleket vehetsz majd. Nem a karakterszinttől függ, hanem az adott skill szintjétől. 25-50-75-100 a szintek amikor elérhető lesz az új spell. A skill növelése a manaigényt csökkenti.

    - persze hogy van értelme, de mágusként csak azért kell valamennyi, mert növeli a cipelhető súlyt is. Harcosnak fontos, mert minden harci cselekedet fogyasztja.

    - nem, ez ilyen lesz végig. Kóricálj többet dungeonokban, ott több az ellenfél (bár személy szerint nekem sok volt a minden fa mögül előrontó medvék meg pókok is, nem lehet nyugodtan gyalogolni a természetben, mert valami úgyis megtámad).

    - ez a kérdés értelmetlen, mert a játékban nincs end-game. Megcsinálható küldetések, meg küldetésszálak vannak a végtelenségig, és csak akkor van vége ha te úgy döntesz. Vagy meghalsz és nem töltesz vissza. A küldetésekben van néha választási lehetőség, de nincs különösebb hatásra a világra.

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák