Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz wednesday #14486 üzenetére

    Én például sosem megyek Adept fölé. Főellenségeknél, sárkányolásnál lenne értelme, mert egyedi ellenfelek és legyenek erősek, legyek én is erős legyőzni őket. De mikor egy dungeonban a 42. draugr-t ölöm le, egyenként 1323423 kaszabolással, az ujjam már bezsibbad tőle, na az meg már vicc - egyébként is a küldetés, a történések jobban lekötnek mint a csapkodás meg a varázslós hegesztés.
    50valahány szinten 100as onehandeddel egy 125öt sebző egykezessel egy draugr deathlord 6-8 csapás, vagy 3 esetleg 4 power attack Adepten. Bele nem mernék gondolni Masteren meddig kéne csépelnem, és ugye mire végzek eggyel, már jön a többi. De embere válogatja, van aki arra megy rá minél jobban végigdarálja-doomozza a helyszíneket egy feltápolt valamivel, míg mások próbálnak reálisan nekiállni, abba meg szvsz. nem fér bele a negyedórás csapkodás-hegesztés.

    Irtad hogy első TES játékod. Ha megteheted, én a helyedben az Oblivionnal kezdeném, fantasztikus úgy játszani, hogy azt elsőre végigvinni, majd átlépni ebbe a világba az ottani élményekkel, a megismert történelemmel, egyéb dolgokkal. De igy sem fogsz csalódni ha komolyabban érdekel ez a műfaj.

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák