Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz Xpod #10459 üzenetére

    Köszi, amúgy én is örülök hogy a kártyám bírja :) (lényegében a Skyrim miatt cseréltem gépet tavaly, és akkor kimondottan rámentem az erős videokártyára)
    Azért hogy neked is szebb lehessen, ajánlok egy modot:
    Immersive Environment Majdnem olyan szép, mint egy ENB, de az FXAA effektek miatt sokkal fps-barátabb. Egy próbát megér ha gondolod (Pause billentyűvel ki/be kapcsolható, úgyhogy könnyen látszik a változás, vagy így ki is kapcsolható).
    Amúgy a játékhoz én is ezt használom, az ENB-t igazából a képek miatt tettem fel, de játékban valahogy nem tetszik (nyílt helyszínen nagyon jó, de zárt helyen olyan érzésem van, mintha szűrő vagy fátyol lenne előttem, és az nem tetszik).

    Varlaisaran: Igen, a 100 modon én se döbbentem le, sztem Oblimon most is van annyi, és régebben még többet is használtam. Gép kell alá, az igaz. Én a képeken látható szépséget leginkább a betöltési időben érzékelem (hivatalos Skyrim HD+2K HD packok a legsúlyosabbak), de azért az ENB is fogja a gépet (fps).
    Ha az AO hatások alatt Ambient Occlusiont értesz, akkor nem tudom, pontosan mire gondolsz, ugyanis az ki van kapcsolva... :B

    Még egy témába vágó oldal: DeadEndThrills-Skyrim Más játékokból is vannak képek amúgy.
    Vigyázat! Nyálcsorgás miatt kistálkát előkészíteni! :))

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák