Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Puma K #29030 üzenetére

    :F Számháború? :DDD :DDD :DDD
    Ez még véletlenül sem az, mivel jellemzően nem attól fogsz tudni boldogulni, hogy milyen statokkal esik egy cuccos, hanem azt, hogy hogyan tudod a kismillió lehetőség közül hozzáigazítani a játszott buildeket a saját stílusodhoz és képességeidhez.
    Namármost, ha csak az a cél, hogy kicsit puttyogtass, akkor arra tényleg ott a normal WT, el lehet vele szórakozni, és te vagy Washington és/vagy NY Chuck Norrisa (az 5 éves fiam is 2 órán keresztül elbóklászik, harcol, és egyszer sem kell felszedni).
    Ha az a része nem érdekel a játéknak, hogy újabb és újabb szetteket kipróbálj, és ami bejön és nálad működik azokat esetleg kimaxold, akkor ez neked tényleg csak egy "számháború", mert nem kaptad el a lényegét, vagy legalábbis azt amire készítették ezt a játékot, és amit az új szezonok is adnak, egy kevés sztori + új szettek és fegyverek.
    Ezzel amúgy nincs gond, csak helyén kezeljük már a dolgokat.

    Sztori:
    Valóban rá lehet írni a Div2 dobozára, hogy sztorit csak nyomokban tartalmaz, mert nem ez viszi el a hátán a játékot, hanem sokkal inkább a miliő ahol és ahogyan játszódik, és maga a játékmechanika a lootolás és a build építés. Nem egy Withcer 3 :DDD

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák