Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz sith7 #27284 üzenetére

    Igazából mint általában mindenben ezt is lehet funból, félig komolyan, vagy komolyan és céltudatosan tolni, de mindenek felett nem mindegy a hatékonyság.
    Azaz tudni kell, hogy mivel és hol lehet a legjobban farmolni, ami dobja a lootot is, lehetőség szerint állítható targeted loot, és hatékonyságban nagyon jó SHD/óra mennyiséget lehet elérni. Különösen alkalmasak erre a Global Eventek, nem midnegyik, de van ahol durván lehet farmolni, kvázi kevés időbefektetéssel (2-3-4 óra/nap a GE hetén).

    Ezt itt hagyom, csak azért, hogy hátha azok, akik az ilyen SHD szinteket vagy eredményeket saját hatékonyságukhoz mérik, és ahhoz képest tényleg nolifenak tűnik, pedig a legtöbb közülük csak jó helyen és hatékonyan farmol :K
    A legutolsó GE hét végén az eredmény:

    Egyébként minden módszer, amivel legit módon lehet gyorsan kevés idő alatt sok SHD-t farmolni, azok fenn vannak a neten, mindenre rá lehet keresni, persze vannak baromságok, vagy hibásan leírtak, de aki kicsit is vágja a játékot, az hamar leveszi, hogy melyik a működő és hatékony módszer, vagy hogy hogyan lehet még jobban is csinálni.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák