Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz pilipi #10381 üzenetére

    Elnézésed kérem de ezek nagyon könnyen lehetnek az adott konfigból eredő hiányosságok vagy össze nem férhetőségek akár driver miatt is. Szedem gépre, egy óra múlva megnézem milyen ezekből EGGYEL sem találkoztam eddig konzolon, gyanítom PC-n sem fogok.

    Szemellenző? Nekem pont nincs teljesen objektív vagyok nulladik kommentemben a topikban kb szétfikáztam a játékot majd nyomtam még vagy laza tíz órát és el is kapott a gépszíj... vagy nézz be D1 topikba bárki tanúsíthatja is akár, hogy a 1060-nal asztaliban és a laptoppal többet coptam az eltűnő pálya és a Loadinglás miatt mint bárki ezért is hagytam ott végül. Annak más, néhol talán jobb a hangulata de a kettő messzemenőkig kiforrottabban jelent meg és nem csak a D1-hez mérten sok egyéb játék örülne ha csak annyi buggal jönne Release-kor mint a D2.

    Itt rajtad van szemellenző. Sokkal többet vártál a játéktól, nem teljesítette ergo tré, ezért hasalnak el újabban mind a filmek mind a játékok az emberek lassan csodát várnak nem kikapcsolódni akarnak.

    @DrJaka: akkor nézd meg a szettjét ha sírni akarsz. Azok garantáltan olyan droppok általában amik azokkal a statokkal csak csókosoknak esnek ki. :DD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák