Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Másnak megy a steames TDU2?
nálam az irja, hogy tölt le hozzá valamit, de mindig szüneteltetve tartjaFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Geryson
addikt
Meeeeeeeeeegy ez a hulladék!
Kivel csapatok ma este?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
fatal`
titán
válasz Geryson #10805 üzenetére
Ha van biztonságid az egész mappáról, akkor töröld a francba és simán másold vissza a mentést. Ezután ha elindítod a játékot gond nélkül belép és folytathatod a játékot.
Szerk.: Még mielőtt bármit csinálsz, ugye a ProfileList.datot és a SystemDefault nevű fájlt is kimentetted? Mert azok is kellenek, ha nincs meg a ProfileList.dat, akkor semmit sem ér a mentés.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na nem gondoltam volna hogy kapunk egy ekkora pack ot.
Nekem a tdu 1 kimaradt de a motorok egész pofásak (Ducati) meg a hangok is jobbak lettek legalábbis nekem bejönnek eddig. -
Asbee
veterán
Az irányításon is változtattak jól látom?
Igaz én csak joy-al játszom de úgy érzem mintha más lenne kicsit. -
Geryson
addikt
válasz fatal` #10810 üzenetére
Jééé, nem mentettem azokat ki (most már fogom), de szerencsére nem volt gond. Ahogy írtad, töröltem, bemásoltam és simán azzal a játék, nem is kérdezett.
Átkerültem Hawaii-ra, jópofa, hogy kapásból a kis reptérhez rak ki főleg egy Zondával, lehet is neki csapatni. A múltkor pont beszéltünk játék közben, hogy hol van a legjobb egyenes, szerintem az az. Én ott tudtam mindig a leggyorsabban menni...
-
Geryson
addikt
válasz Debilon #10815 üzenetére
Nem voltam utána már sokáig, de majd ma figyellek! Este gurulhatunk egyet.
Apropó! Hogyan lehet beállítani azt, hogy a GPS ne vigyen bizonyos utak felé? Tegnap megint vagy 8 km-ert mehettem az R8-al földúton, majd megőrültem. Hármasig tudok felváltani, örülök ha 120-at tudok menni. Ha a Lancia lett volna nálam még élveztem is volna, na de így...
-
szabod
senior tag
válasz InfiniteReality #10816 üzenetére
a H3-on ki lehet
-
BigBlackDog
veterán
válasz InfiniteReality #10820 üzenetére
Autópálya?
-
InfiniteReality
őstag
válasz BigBlackDog #10821 üzenetére
Lehet, de az hol van, melyik az?
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
smisa
őstag
Gondolom Hawai 3 zóna
-
pethYeti
addikt
Ha vettem egy A3-as Ferrarit, akkor azzal tudok indulni A6-os futamon? Vagy mindig csak az azonos szintűvel lehet?
-
Sirpi
senior tag
válasz pethYeti #10826 üzenetére
Ha a single kupákat kérdezed, akkor ott mindig csak az adott kategóriájú autókkal tudsz indulni (tehát kell A1-A7, B3 és B4-ből 1-1 db, ami összesen 9 autó).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
ubi91
tag
üdv! nem tudtok no traffic modot ehhez a játékhoz? ibizához nagy nehezen találtam, de hawaii-hoz is kéne offline tolom
szerk: dlc explo v017 build 7
[ Szerkesztve ]
-
szabod
senior tag
-
nevo
aktív tag
Napokban letöltött egy 500mega körüli csomagot a játék és nekem azóta úgy szaggat mintha álló képeket nézegetnék. Eddig full hd-n mindem maxon és akadás nélkül ment minden, most már mindent levettem low-ra és még mindig akadozik. Csak nálam jelentkezett ez, most elvileg dlc2 v025 build 12 látható az indító képernyőn.
-
bazso29
aktív tag
Hivatalos verseny. Nem sokáig fog élni hősünk, de vajon letakarítják-e az idejét a héten..
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Dantenero72
aktív tag
Hmm nekem ugy rémlik régebben lehetett kartyaról venni pontokat,nem? Most miért csak ezt a PayPal-t lehet valasztani? :'( Utálom azt az oldalt....
-
fatal`
titán
válasz Dantenero72 #10837 üzenetére
Már csak PayPal van, én is furcsálltam, ez van.
Viszont 2 perc regisztrálni és ugyanúgy tudsz a kártyáddal fizetni.
-
madstunt
addikt
mert igy biztonsagosabb
-
Geryson
addikt
Ne utáld, szerintem is egy nagyon jó oldal...
Más: a felfedezettség akkor lesz 50%, ha az egyik szigetet felfedeztem teljesen?
-
Csabee.
nagyúr
Probald meg a jatek ujratelepitessel. Persze a menteseket elotte mentsd el. En az ati vga driveren belul szoktam meg finomhangolni a grafikat s igy laptopon is elvezetes a grafika. Tv-re kuldom ki a kepet s nagyon jo! a te geped minden bizonnyal erosebb , tehat nem kellene akadnia. Vga drivert is frissitsd esetleg.
Üdv: Csabee.
-
BigBlackDog
veterán
Rászántam magam, feltettem ismételten a game-t. Viszont nem működik se az irányjelzős segédprogramocska, se a camerahack. Ez természetes? Dlc2-ben már ezek ellen is "védekeznek"?
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #10847 üzenetére
Igen. Remélem a kamera hacket megcsinálják, mert anélkül nem lehet belső nézetbe vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)