Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Balázs9503
tag
Szisztok!
most vettem meg a gamet, és acc készítésnél a jelszó erőssége alatti mezöbe Handle * mit kell írni?
előre is köszi az infót
-
csaba951
veterán
válasz Balázs9503 #11752 üzenetére
* Public nickname shown to all users
Milyen néven lássanak a többiek a játékban.
-
Balázs9503
tag
válasz Balázs9503 #11752 üzenetére
rá jöttem mi az
viszont a megerősítő e-mai még mindig nem jött meg
attól hogy még nem jött a mail, aktiválhatom a kodot az acc-omhoz?
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Balázs9503 #11754 üzenetére
Most én sem találom a megerősítő e-mailt. Lépjél be a fiókodra, lépjél ki, utána lépjél megint be! Ha most is beenged, akkor működik a fiók, és mehet a játék aktiválása!
-
Zsozsi®
csendes tag
válasz Napfénysüti #11749 üzenetére
ha csak nem az a célod hogy mindent 2x csinálj végig, akkor kezd rögtön online
-
Kiskokó
veterán
válasz Napfénysüti #11749 üzenetére
Arra figyelj oda hogy az Offline és a Single rész teljesen más.
Online legyél mindenképp mert ha Offlinba küldizel az nem megy át online profildora.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
nagyúr
Köszi srácok, mindenképp online profilt csinálok.
Més que un club!
-
Zebu
addikt
válasz Napfénysüti #11758 üzenetére
Na én is megvettem! Jó gém?
Mi a neved a steamen?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #11760 üzenetére
Vagyis azt a nevet nem engedte így: Feri_84 névvel leszek fent.
Més que un club!
-
Zebu
addikt
válasz Napfénysüti #11761 üzenetére
Miért van, hogy megcsináltam az atari oldalon az új account-ot és mégis azt mondja, hogy account not exist a programban?
Lehet azért van mert moderate-nek írja a NAT type-ot?
Kinyitottam 8889, 3847 portokat, tűzfalon is engedélyezve van és mégis....Jah és még hangom sincs
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Nekem is kivan engedve a port. Általában Symmetricet ír de azal megy online. Vagy zöld
De ha Moderated azzal nekem se megy.a Hangra első Hozzászólás
Nagyon halk a játék, mit tegyek hogy hangos legyen?
A vezérlőpult → Hangok beállításoknál az utolsó fülön a legalsót kell bejelölni (polonic hozzászólása)
(az 1.ben van kép is)Illetve
Valaki egy kis crúzingolás fél1-1 felé ?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Zebu
addikt
válasz BigBlackDog #11775 üzenetére
Most rátaláltam valamire...
A menüben állítható Xaudio2 és DirectSound. De mindig átugrik Xaudio2-re...
Amúgy Egy Thunderbolt audio, i5 proci
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz TESCO-Zsömle #11776 üzenetére
Pedig erre nem is gondoltam . Na jó, inkább nem szólok, igazából tippem sincs, hogy miért nem jön össze, csak gondoltam valami spéci hw...
Más is küzd ezzel:
steam
Atari, ami nem elérhető[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
MEEGVAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!
A rohadék STEAM! Már a Planetside2-vel is beszopatott, hogy US volt a default beállítása és át kellett buherálnom az egyik INI file-ban EU-ra....
Bár lehet itt most nem a STEAM volt a ludas, de gyanús...
A lényeg, hogy a REGISTRY bejegyzések voltak hiányosak...
[link]Megnézem, hogy nálam csak a Wow6432Node alatt található bejegyzésem volt meg, a SOFTWARE\Atari nem.
Lemásoltam a bejegyzéseimet, átállítottam Xaudio2-re és VOILÁ! Kéész !!!!!!
Nah meglett! Csak egy fél nap szopódás és pár őszhajszál ment rá
-
Zebu
addikt
C4 verseny sorozatot megnyertem. Nem rossz ,de nekem kicsit furcsa a kanyarodás szisztéma... Dirt-höz vagyok szokva és itt nem csúszkál úgy az autó, tapad az útra és furcsa ahogy fordulásnál visszahúzza a kocsit az útra.... szokni kell.
Bár lehet inkább kontrollerre tervezék. Meg kellene nézni az xbox360 kontrollerrel, hátha jobb lenne.
-
csaba951
veterán
Ezek szerint nem rendszergazda jogosultsággal indítod a Steam klienst?!
Más. A #11780)-ban linkelt registry beállítások a DVD-s verzióra vonatkoznak. A Steames verzió teljesen más bejegyzéseket használ. Meg meg is volnék lepődve ha orosz nyelven használnád a játékot!
(#11781) Zebu
Igen, egyrészt gamepaddal sokkal finomabban irányítható. Másrészt a gamepad irányítását is célszerű a te stílusodra szabni. Állítható a holtjáték, az érzékenység, és a reagálás késleltetés ideje is. Csak meg kell találni a menüben.[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Ti is ezt kapjátok ha kértek egy jelszó emlékeztetőt?
Unable to send mail. Please contact the site admin.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
csaba951
veterán
válasz Doki16 #11784 üzenetére
Ezzel kapcsolatos kalandok a fórumban.
-
Zebu
addikt
válasz csaba951 #11782 üzenetére
Persze azt vágom, hogy nem ugyanaz kellett, csak az volt az alap... az alapján írtam át.
Viszont jó hogy mondod, át is állítottam a steam-et, hogy rendszergazda módban fusson...
Átállítottam hardcore-ra az irányítást, de úgyis visszahúzza...
Egyébként nagyon hangulatos!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Doki16 #11788 üzenetére
Persze, ezzel hozzájuk kell fordulnod. Az ő oldalukon van a hiba. A linkelt hozzászólásokban meg látod, hogy másoknak mennyire segített / nem segített a support. Szerintem ne sok jóra számíts. Atari EU csődközeli helyzetben van, képzelheted, hogy mennyire lehetnek motiváltak a supportnál. Meg most annyi játékos zúdult a nyakukra 1-2 nap alatt a Steam akció miatt, hogy elárasztották őket a hibajegyek. Tehát most ne 1-2 napos válaszidőre számíts a részükről!
(#11787) Zebu
>Átállítottam hardcore-ra az irányítást, de úgyis visszahúzza...Én középső - sport - módban használom. Nekem ez egyáltalán nem tűnik fel. Úgy látszik, hogy már megszoktam. Egyébként tényleg sajátos viselkedése van a játékba az autóknak. Más játékokban kanyarodáskor, vagy megcsúszáskor egészen másként reagálnak a kocsik. Ezt kénytelen az ember elfogadni. Kiadáskor állítólag sokkal de sokkal rosszabb volt az irányítás. Ezért kapott olyan kevés MetaCritc user pontot. Meg el kell fogadni, hogy ez egy szórakoztató arcade autós játék, nem pedig profi autós szimulátor.
Én nagyon sajnálom, hogy végül is szélnek eresztették a fejlesztőket! Ha kijavították volna a mostani hibákat (sp2 ide vagy oda, még mindig rengeteg van benne!) és még több tartalmat vittek volna bele (még sokkal több ruha, fodrász, plasztika, kocsi matrica cucc, újabb küldetések-kihívások) akkor simán ez lenne minden idők legjobb arcade sandbox autós játéka! Érdekes módon én nem hiányolok belőle még több autót. A most benne lévőkkel elégedett vagyok. Persze nagyon soknak átalakítanám a belső nézetét, mert sok esetben a visszapillantó tükör / tükrök vagy nem működnek vagy éppen használhatatlanok / nem láthatóak a sofőr ülésből.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
A szigeten külön jelzi a használt autó kereskedőket. Az első lakhelyed közvetlen közelében van is egy. Ott lehet eladni a felesleges kocsikat.
Nyeremény autót elvből nem adunk el!
Ha jól tudom, akkor ezeket külön nem lehet megvásárolni, ha később meggondolnád magad. Nagyon sok esetben a kategória legjobb autóját (vagy majdnem azt) nyered el tőlük. Tehát a későbbi online versnyeidnél még jól jöhetnek. Persze maximumra tuningolva.
DLC-ként vannak ennél is jobb kocsik, de azokért külön kell fizetned. Meg nem is magát a kocsit kapod meg, hanem csak a lehetőséget, hogy a dealernél meg tud venni a játékbeli pénzedért. A játék leggyorsabb dlc kocsijáért (Bugatti Veyron 16.4 Super Sport) pl. $3000000-t kell még leszurkolnod a játékban. Nem ma este lesz ennyi pénzed!
A letöltött SP2-ben benne van az összes dlc autó, motor is. Csak a feloldásukat veszed meg az Atari tokennel, letölteni már nem fog semmit a játék. Az összes dlc kocsit el tudod vinni 2-10 perces teszt vezetésre a kereskedőktől, vagy a dlc küldetésekben vezetheted őket bizonyos feladatokban. Így vásárlás előtt meg tudod egy kicsit ismerni a kocsikat.
Az sp részben egyébként nem ér hátrány ha nincs dlc kocsid. A mp részben viszont számíts arra, hogy az ellenfeleknek többnyire maximumra tuningolt szuper kocsija / motorja van. Motorozni csak dlc vásárláson keresztül tudsz. Alap motor nincs a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
hm azért még nem teljes a hang kép, mert minden egyes indítás előtt a konfigban átt kell állítanom directsound-ra, majd vissza xaudio2-re, hogy menjen.
Jah a steam admin joggal történő futtatásával az a baj, hogy ha belövöm a kompatibilitási módnál a rendszergazda joggal történő futtatást, akkor kiírja, hogy ez nem javasolt, vegyem le, mert addig el sem indul...
MÁS:
Lehet csinálok egy club-ot Mit szóltok? Vagy van már ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
Zebu
addikt
Valami frappánsabb név kellene, amit semmiféle külföldi bagáys nem ért meg!
Mondjuk MoszkvicsSluszkulcs akár! Vagy Ízirájder KrúzinJúeszéjKlub, vagy bármi!
Vagy legyen szimplán PH! Réce?
Egyébként az avatarom melletti nemzetiségemet miként tudom változtatni?
ProfZebu néven vagyok, vegyen fel aki akar nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Ha összejön egy társaság, jövök én is újra szívesen. Egyedül már unalmas.
-
smisa
őstag
válasz TESCO-Zsömle #11797 üzenetére
Na akkor én is vissza teszem a játékot ha kialakul a régi klub élet
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest